zondag 18 maart 2012

Ipadden

Diepe groeven, wallen onder mijn ogen en slappewangen. Zo ziet de de Ipad mij, wat betekend dat ik de camera ook al weet te gebruiken. Ik hoop overigens dat de gebruiksduur de komende weken wel weer normaliseert anders ben ik bang dat mijn gezicht echt gaat uithangen en ik op een pad ga lijken.

Vanacht druk gedroomd van computers en inbraken.
En vanmorgen wilde ik eigenlijk niet eens naar de spinning omdat ik mijn agenda over wilde zetten op de Ipad.
Voor een digibeet, waar ik mezelf nog steeds onder reken, gaat het allemaal bijzonder voorspoedig.
Het ding is echt gebruiksvriendelijk en ik heb na 8 uur Ipadden nog geen vloek over mijn lippen laten komen. Was ook geen reden toe.
Het nieuwe apparaat laat me wel nadenken want ik kan niet echt terugvallen op de weetjes van de normale computer.

Het is bijzonder dat in zo'n klein apparaat zoveel kennis zit en dan hebben we nog geen appie gekocht. Wel zitten we te bedenken wat we er allemaal nog mee willen gaan doen: film kijken in het vliegtuig ( ik vlieg vrijdag alweer) en bladmuziek inscannen van de muziekpartituren zodat je geen dikke multomappen meer hoeft mee te slepen.
Ik neem aan dat er gaande voort zich nog wel het een en ander zal aandienen.

Met groeten Ton

4 opmerkingen:

Emie zei

Hemeltje, als je zo enthousiast bent zou het zelfs wel wat voor mij kunnen zijn, eveneens digibeet.

Ton zei

Hoi Emie,
Ik zou denken dat als je nog zou moeten beginnen met computeren dat dit soort apparaten het eenvoudigst werkt. Er zitten wel wat nadelen aan boven een gewone computer: de aansluiting van andere apparatuur is niet zo eenvoudig(schijnt het)Het advies is geweest dat je naast de pad een gewone computer gebruikt.Maar het gebruiksgemak is voor mij een openbaring (ben pas aan de tweede dag hoor)
Met groeten Ton

Aart zei

Nog vele mogelijkheden extra Ton. Wat denk je van Facetime (een luxe Skipe uitvoering) voor tussen Apple (iPad) gebruikers en Berichten. Je bent nog wel even zoet hoor.

Ton zei

Hoi Aart,

Het gaat mijn voorstelling nog te boven maar het is wat je zegt, ik ben nog wel evenbezig.

Met groeten Ton