maandag 12 maart 2012

Alweer de laatste dag

De palen staan in de grond. Nu een dag wachten en dan komen ze overmorgen het draad monteren, mar dat ga ik deze vakantie niet meemaken. Vanavond vlieg ik weer lekker naar mijn eigen man. Kan ik alvast uitzien om de volgende keer dat we in Los Zuecos zijn het tussenhek weg te halen.
Volgens de mannen heb ik geluk gehad dat de politie niet heeft gezien dat ik takken heb verbrand.
Er staat momenteel een grote boete op i.v.m. de droogte. Nou, dan hadden ze veel geld kunnen verdienen want ik heb wel een stuk of 10 fikkies gezien afgelopen weekend

Nadat ik vanmorgen de laatste gaten had gegraven, gehakt en gejekkert had ik nog wat tijd over om in de tuin te knoeien. En ja hoor het is echt lente want het krioelde van de beestjes.



Wat me ook is opgevallen is dat er steeds meer Spanjaarden hun jarenlang verwaarloosde veldjes weer gaan onderhouden. Sinds we 8 jaar geleden onze grond kochten zijn deze bomen nooit gesnoeid, tot deze week. Ik denk niet dat er heel veel liefde is in gaan zitten want de snoei is nogal bruut gedaan. Grote en rafelige wonden. Maar er zit wel een mooie parapluvorm in.


 De vakantie zit er weer op, gelukkig zijn de weersverwachtingen voor Nederland goed maar of ze net zo goed zijn als hier?


Met groeten Ton

1 opmerking:

Anne zei

Hai Ton. Ook hier gaat het zonnetje schijnen hoor. De krokussen doen het al goed. Heerlijk. Goede reis terug.