vrijdag 27 mei 2011

Verslaafd

In het prille begin van onze relatie wilde Rick naar Spanje op vakantie. Ik? Naar Spanje? Mij niet gezien. Toen al mijn vrienden naar Blanes en Salou gingen, ging ik naar Griekenland en IsraĆ«l. Nooit zou ik naar Spanje gaan met zijn gezuip en geschreeuw van losbollende jongeren, maar wat doe je met een nieuwe liefde? meegaan naar Spanje.
Voor december een vlucht naar Malaga geboekt, van daaruit zouden we wel zien. En jawel, we komen uiteindelijk terecht in Torremolinos. Geweldig in december, als er hoofdzakelijk overwinteraars zijn. Niet te druk, geen lawaai, geen kots op straat, geen opgefokt toerisme kortom heerlijk. En als je het ergens leuk vindt, zeker na het opgeven van een vooroordeel, wil je er vaker heen. Sinsdien gaan we minimaal twee keer per jaar naar Spanje en Casa Los Zuecos bezoeken we zelfs vaker.
Met zingen gebeurt eigenlijk hetzelfde. We vinden het zo leuk dat we meer willen. Blair repeteert maar eenmaal per week dus daar zitten we aan de limit. Nu is het zo dat bijna de helft van de zangers bij twee koren zingt. Gisteravond tijdens de pauze kwam ter sprake dat er voor een dubbelkwartet nog twee mannen gezocht worden. Dus: dinsdag a.s. proefzingen in dubbel kwartet Nootzaak

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: