woensdag 4 januari 2012

Baantje?

Meldde ik vorige week nog dat ik in 2011 niets had gedaan om betaald werk te vinden. Eergisteren zag ik in de supermarkt zo'n kleine advertentie voor een baantje met flexibele uren.
Gisteren een gesprek gehad.

Als ik niet weet waar ik over moet schrijven op het blog vraag ik aan Rick of hij nog iets weet. Zo ook gisteren maar zijn onderwerp behelsde 'mijn baantje'. Maar ik wist niets daarover te schrijven omdat ik niet helder had  wat ik daar mee te doen. Dus heb ik gisteren ook niet geblogd.
Vandaag dezelfde vraag aan Rick: "Heb jij nog een idee"?
"Ja je baantje" was het snedige antwoord.

Gisteren dus een gesprek gehad met een medewerker van Euphony om daar als multilevel marketeer te gaan werken. Een duidelijk en open gesprek en heb mezelf tot dinsdag bedenktijd gegeven om te beslissen wat ik ga doen. Maar ik weet het nu al .... nee dus.
Ik denk dat ik best in staat ben om de producten te verkopen, daar ook succesvol in te zijn en er goed geld mee kan verdienen. Maar ik heb ook bedenkingen, zou het me gelukkig maken? Is dit dan waar ik het plezier uit ga halen? Als het succesvol zijn of geld de drijfveren zijn lijkt het me een 'leeg' baantje.

Tijdens een gesprek vroeg Rick vanmiddag "Ben je net zo enthousiast als bij het maken van je groententuin? Daar heb je ook je bedenkingen en oordelen over maar met plezier heb je de tuin leeggehaald, de planten weggegeven de bomen omgezaagd en verzamel je informatie."
Nee, was mijn antwoord.
Nou dan.
Het is dus een kwestie van luisteren naar mijn gevoel. ( en naar Rick)

Met groeten Ton

1 opmerking:

Dorien zei

Kan begrijpen hoor dat je twijfelt,
lijkt me ook niet bij je passen zo'n
baantje. Komt vast iets op je weg waar je enthousiast denk "Ja dit is het" Succes hoor!