donderdag 5 januari 2012

Alternatiefje

""We gaan over twee weken trouwen en geven een feest voor genodigden op een boot. Maar er komen ook nog mensen voor de plechtigheid en die willen we toch wat aan bieden. Kunnen we ze een bon geven waarmee ze bij u in het het restaurant koffie met gebak kunnen krijgen. We komen dat dan later betalen"?
Nee dus, het was niet te regelen, zelfs niet met vooraf betalen.

Bleef er maar één alternatief over: de lunchroom van de HEMA. Binnen 10 minuten geregeld. "Nee hoor het maakt niet uit hoeveel mensen er komen. Als het nodig is halen we gebak uit de winkel. Betalen?  Geniet eerst maar van uw trouwdag en kom dan maar langs". Toen we later gingen betalen kregen we een fles wijn en toen we één jaar getrouwd waren kregen we er nog een thuisbezorgd.

DE 30 gasten die bij de HEMA zijn gegaan hebben er een leuke middag van gemaakt. Ze hebben een wegwerpcameraatje gekocht en foto's gemaakt van de 'receptie zonder bruidspaar' en een boek gemaakt met leuke gedichtjes, wensen, verhaaltjes en uiteraard de foto's.

Morgen zijn we twaalfeneenhalfjaar getrouwd en gaan onze dag, in stijl beginnen: met een ontbijtje bij de HEMA.

Met groeten Ton

4 opmerkingen:

Monique zei

Wat leuk! Ik zie ze daar allemaal al zitten.

Wij hebben trouwens ons huwelijksfeest ook op een partyschip gevierd, erg gaaf.

Ton zei

Ho Monique,
Wij vinden dat een boot altijd iets'wereldreisachtigs'heeft. Als we een wandeling hier in de buurt maken gaan we dan ook altijd met het pontje van Akersloot het Noord Hollandskanaal over. Dat geeft de wandeling iets extra's, een beetje vakantie gevoel en je kan je huwelijk niet beter beginnen dan met zo'n gevoel.
Met groeten Ton

Emie zei

Van harte gefeliciteerd Ton en Rick. Smaakte het ontbijtje? Nog veel mooie jaren samen toegewenst
Emie

yvonne zei

Proficiat met jullie 12,5 jarig feest!!

Geweldig, zie het helemaal voor me hoe die gasten bij de Hema er een feest van maakten. leuk idee van jullie!!