zaterdag 30 september 2023

O wat een heerlijk daggie

Ja, dit ging een stuk beter.

Ik was niet de enige die ging voor de kortere afstand. Drie wandelaars waar ik de eerste twee dagen mee samenliep zaten nu in mijn nieuwe groep.

Rick zette me om 09.30 af bij het helicopterplaats. Een soort parkeerterrein waar we altijd starten als we naar het lekkerste taartrestaurant gaan. 
Na een minuut of vijf kwamen de andere wandelaars van mijn kortere wandelafstand aan met de bus en konden we vertrekken.

Het stuk tot het restaurant is me bekend dus maakte ik geen foto’s. Pas nadat we voorbij het restaurant de rivierbedding instapten begon voor mij nieuw gebied.


En helemaal mijn smaak. Bomen, struiken en heerlijke halfschaduw.


Lekker niet te steil en tijd genoeg om ook rustig een foto te maken.
Kijk, dan komen de geluksmomenten vanzelf.


Ik schat dat we ongeveer drie kwartier door de rivier liepen.


Maar hier zijn we bijna aan het einde.


En werd dit het uitzicht.


Maar daar kon ik slechts van genieten als we even stilstonden want het ravijn rechts was me wel wat te diep. Gelukkig groeien er wel struikjes.



Dit geitenpaadje bewandelden we ongeveer een uur. De tussenstukken liepen we over onderhoudswegen van het park en die zijn breed breed genoeg om naast elkaar te lopen waardoor je lekker met elkaar kon praten.



Zo tegen 14.30 kwamen we de bush uit en liepen we over de bekende weg terug naar het beginpunt waar Rick net was aangekomen om me op te pikken.
Morgen doe ik opnieuw de kortere afstand. 
Nu zijn alle afstanden morgen wat korter omdat er naderhand een gezamenlijke paella maaltijd is.


Met groeten Ton

4 opmerkingen:

Emie zei

Wat een sfeervolle foto's van een mooie wandeltocht.Goed dat je hebt gekozen voor de wat kortere tocht en nu zo hebt kunnen genieten!

Mevrouw Niekje zei

Schitterend Ton!! En natuurlijk morgen weer zo'n mooie dag gewenst en daarna lekker eten, dat alleen al zou een reden zijn om mee te gaan!

Ton zei

Hoi Emie, Dank. Het was een goede beslissing toch……blijk ik iets van streberigheid te hebben. Soms sta ik versteld van mezelf. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Mevrouw Niekje, Het natuur park is echt mooi en is onze achtertuin. De paella was heerlijk. Ik koos als niet zo’n vis liefhebber de vegetarische variant. Heerlijk was die maar toen ik een tweede portie wilde halen was die op en nam ik toch maar de traditionele versie die me wonderwel ook zeer goed beviel. Met groetenTon