vrijdag 15 juli 2022

May the road …..




Vorige week bezochten we het concert van sopraan M. Als laatste lied was er: May the road rise, gebaseerd op een oude Ierse zegen. We waren geraakt want het leek speciaal voor ons gezongen wat natuurlijk helemaal niet waar was want het was voor allen die op reis zouden gaan deze zomer.
Maar toch: mooi en toepasselijk.

Als altijd had soparaan M ook nog een kleine attentie. De engel rijdt mee in het stuurtasje van Rick.



En zo gaan we niet alleen goed voorbereid maar ook gezegend en beschermd op pad.

Sinds onze pelgrimstocht in Japan spreken we voor anderen een wens of een intentie uit. Heb je als lezer een wens of intentie geef dan een reactie onder aan het blog. Ik zal deze reactie niet publiceren en blijft dus alleen voor mij te lezen. Als we tijdens de reis de intentie uitspreken zal ik dat op het blog melden zonder een naam te noemen, zodat de aanvrager zijn of haar wens herkent.


Met groeten Ton

5 opmerkingen:

Marthy zei

Ton en Rick, ik wens jullie een goede en mooie reis. En vooral heel veel leuke ontmoetingen wat dat maakt reizen zo plezierig.

ella zei

Mooi. ik zal duimen voor jullie dat alles goed verloopt. Een hele goede gezegende reis. Ella

Anoniem zei

Een mooie reis en veel geluk op jullie pad gewenst!

Anoniem zei

Ik vind dit zo mooi van jullie. Mijn lieve zoon is alcoholverslaafd en vecht al jaren tegen de alcoholduivel. Voor het ogenblik is hij opgenomen en het gaat goed. Mag ik vragen of jullie aan hem willen denken en hem veel moed en wilskracht wensen. Heel erg bedankt. Ik wens jullie een veilige en voorspoedige reis. Warme groeten, Bernadette

Thérèse zei

Vooral een fijne en veilige tocht! Geniet ervan. Thérèse