woensdag 3 oktober 2012

Ja

Ze zijn er.

Niet alleen de pergola maar ook Rick. Die heb ik vanmiddag van Málaga airport opgehaald om aansluitend te gaan Chinezen. Zoals altijd heerlijk.

Wat een prettig bedrijf Carpinteria Tejeiro in Competa. In juni zijn we langs gegaan om te vragen voor een offerte.  Keurig te woord gestaan en dezelfde dag kwamen ze opmeten. Carlos, de baas, zei dat we de volgende dag een offerte in huis zouden krijgen via de mail. Die kregen we ook keurig en de prijs viel ons erg mee. We wilden nog een verandering en ook dat werd netjes per mail geregeld. Niks dagen wachten maar dezelfde dag.
Vrijdag ging ik nog even langs om de verandering even door te nemen waarna Carlos zei dat ze woensdag zouden komen installeren.
Gisteren werd ik aangenaam verrast door een mailtje met de bevestiging dat ze woensdagochtend om 8.30 zouden beginnen.
En.... ze waren keurig op tijd -minus een Spaans kwartiertje. Sergio en Paco hebben hard gewerkt want toen ik thuiskwam met Rick stond de pergola helemaal klaar te wezen.
Er gaat natuurlijk ook best vaak wat mis in Spanje maar van deze  gang van zaken kunnen sommige Nederlandse bedrijven nog wat leren.

En omdat de pergola hemelsblauw is kan ik morgen weer wat schilderen.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: