vrijdag 19 augustus 2011

Anne

Omdat ik eigenlijk niet veel weet over internet had ik geen idee hoeveel hits ik per dag op mijn blog zou krijgen.
Het niet hebben van verwachtingen betekende dat ik niet teleurgesteld kon worden.
De eerste maand had ik 1 hit per dag. Dat vond ik niet veel maar het was er toch 1.
De tweede maand liep dat al op tot 8 en daar was ik heel gelukkig mee. Dit had vooral te maken met het blog over Frank Koerselman ( 1 maart 2011 ) want in April liep het alweer terug naar 7.
Dit is niet leuk, zeker gezien in het licht van het artikel van Dr Frank want ik vind mezelf lezenswaardig genoeg.
Maar in Mei kreeg ik adviezen van Anne - van Dos Cortados- en daarmee liep het aantal hits op naar 16, via 20 in Juni naar 21 in Juli. Ook het aantal reacties loopt op en dat vind ik leuk omdat het daarmee communiceren wordt.
De maand Augustus wordt nog beter want gisteravond om 22.00 uur checkte ik nog even de statistieken en met 27 hits uit Duitsland zit ik nu op 30 hits gemiddeld.
Rick vroeg me net " wat is je streef aantal?"
100. Dan kan ik nog maanden groeien.

Met dank aan Anne en de lezers.

Met groeten Ton

5 opmerkingen:

Monique zei

Ik reageer niet altijd Ton, maar ik lees wel hoor! En ik zie op mijn statistieken dat je weblog regelmatig aangeklikt wordt vanaf onze site.

Die Anne, da's toch een wondermens he;-)

Ton zei

Hoi Monique,

Dat begrijp ik. Ik vind het alleen leuk als mensen reageren.
Ik kan ook zien dat jullie zelf kijken en de aanklikkers via jullie site. Eigenlijk eng dat er zoveel data beschikbaar is. Wat zou Google en blogspot allemaal niet van ons weten.
Nou ja. Beter van ons weten dan van ons eten en dat laatste doen ze misschien ook wel van ons.
Over Anne, ja die is goed bezig.

Met groeten Ton

Anne zei

Ton. Wat ben je toch een lieve schat. (En een dekselse jongen) Op naar de 100 dan maar.

Margreet de Jong zei

Ik lees jouw stukjes bijna altijd.........als ik zin heb zeg maar! De kracht van jouw stukjes is dat ze kort, bondig en pakkend zijn.........dat vind ik heerlijk lezen! En ze spreken natuurlijk aan omdat er veel herkenbaarheid in zit. Maarre.............ga je er een wedstrijdje van maken met klikken, hits en statistieken...........dat is nog een ver van mijn bed show zeg maar!

Ton zei

Hoi Margreet,

Bedankt voor je compliment en ik moet je iets bekennen.
Ik had geen echt pakkend onderwerp gisteren en bedacht toen dat ik het dan maar over de statistieken zou gaan hebben.
Want ik kijk echt verschillende keren naar de stats en ben verbaasd hoeveel progressie er in het aantal zit. Want ook ik vind het leuk als mensen mijn schrijfsels lezen.
Overigens ben ik beslist niet van wedstrijdjes want ik ben te bang dat ik verlies en verliezen is niet wat ik wil. Ik ben eerder van opgeven als het niet lekker loopt.
Toen ik net begon met dit blog en ongeveer 1 hit per dag had was ik tevreden maar toen ik op andere blogs zag wat het aantal hits was vond ik mijn bezoekers aantal wel wat magertjes. Wat ik hier wil zeggen is: voor dat je het weet de statistieken een dicht bij je bedshow kunnen zijn.

Met groeten Ton