zaterdag 13 juli 2019

Lekker voor de knieën


Wat kan een mens zich meer wensen, schreef ik gisteren als laatste zin.
Toch kregen we zelfs nog meer: we mogen hier drie dagen blijven. En dat is wel prettig voor lijf en leden want een rustdag is wellicht verstandig voordat we aan de vierdaagse beginnen. Maar zei Agnes: ik heb wel een eigen programma.


Hier zit ik lekker in ons mini appartement. 


En er werd gisteravond heerlijk voor ons gekookt. Er kwamen ook nog twee neven om wat klusjes te doen voor tante. Het werd een zeer genoeglijke avond.

Het eigen programma van Agnes liep behoorlijk samen met dat van mij. De douche moest na een periode van verhuur met wat extra aandacht ontkalkt worden en dat nam ik als klus op me. Agnes helemaal blij en ik ook. Ik had en een rustdag, en een klusje. Heerlijk want echt stil zitten kan ik niet.

‘s Middags de stad in voor een paar nieuwe Falke wandelsokken voor Rick en als beloning, ja voor wat eigenlijk? aten we een heerlijke tompouce en koffie bij Bakkerij Strik.

Of ik het leuk vond om mee te gaan naar de biologische moestuin Neerbosch. Natuurlijk.
Helemaal mijn tuin. Biologisch, mulch, 


varkens die de plantenresten te eten krijgen maar daarna wel geslacht worden,


kippen die ook bij gevoerd worden met groenafval en eitjesproduceren.


Na een rondje oogsten maakten we een mooie salade en een rabarbercrumble want we hadden een BBQ met 7 personen, waar trouwens later ook nog drie buren aanschoven.
Rick en de neef haalden de boodschappen, andere neef stond achter de BBQ.
Het is hier eigenlijk gewoon een zoete inval en omdat we het goed met Agnes kunnen vinden mogen we met ingang van volgend jaar hier tijdens de Nijmeegse logeren.




Nou vinden we al dat er best veel toevalligheden zijn tijdens deze reis maar wat we wel heel frappant vonden is dat Sander, van wie we vorig jaar een rondleiding in Malaga kregen, een buurjongen is van Agnes.

Anyway. Morgen wandelen we van Nijmegen naar Boxmeer.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

schrijfselsvanmij zei

Nou zeg, het zit jullie goed mee. Succes de komende dagen!

miekequilt zei

Wat boffen jullie. En Agnes ook, denk ik.