zaterdag 28 januari 2017

Gasten

Dagen lang al, probeer ik deze vogeltjes op de foto te zetten maar ze zijn nogal schuw. Totdat ze de olijven ontdekten die ik vorige week had geplukt en in de tuin had gegooid, nadat duidelijk werd dat ik er echt zelf geen olie van kon maken. Ze waren blijkbaar zo lekker dat ze het gevaar van mij op de koop toe namen.


En we hebben gasten. Een bord ter verwelkoming is gauw gemaakt.


Het is altijd leuk als er gasten komen die ons huis voor de eerste keer zien. Op dat moment kijken ook wij weer met nieuwe ogen naar ons bezit. Wat zijn we toch bevoorrecht om op deze prachtige plek te mogen wonen.

En extra leuk wordt het als er gevraagd wordt om een klus te doen. Dus stonden gast en ik een nieuw stukje  droge stapelmuur te maken. 


Twee weken geleden ben ik voor het eerst naar een Spaanse kapster geweest. Helemaal blij was ik met het kniploon: € 7.00 met het resultaat was ik wat minder tevreden trouwens.
Wat is er met je haar gebeurd, wilde de vrouwelijke helft van de gasten weten. Het ziet er niet uit. Ik zal het wel in model knippen als je wilt.
Dus zat ik de volgende morgen met het dekentje van Egbert om mijn nek in de keuken bij de kapster.
Het was wel een beetje behelpen met een huishoudschaar en een bot mes in de tondeuse maar voor een volleerd vakvrouw is dat geen probleem en ben ik helemaal blij met het resultaat.


Pas daarna naar de kust voor een heerlijke lunch.


En wat is het heerlijk om eind januari nog lekker in de zon op de boulevard te lopen


Een beetje gekheid te maken


En in Nerja vamos a tappear.


Omdat er morgen een dagje skiƫn op het programma staat werd er vandaag gewandeld naar Acebuchal voor de lekkerste taart.

Nu begrijp ik waarom jullie hier elke week naar toegaan. Die taarten zijn hier echt lekker.


Morgen ben ik een dagje alleen als de rest in de sneeuw staat.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: