zaterdag 25 maart 2023

Koffie, koffie, lekker bakkie koffie

Natuurlijk hadden we ook zonnige dagen hier toch blijft het ‘nat’ in het geheugen hangen. En van dat nat waren we wel wat zat. Toch zou ik juichen als we de komende weken dezelfde hoeveelheid nat over Los Zuecos zouden krijgen. 

Anyway.



Nu schijnt er een lekker zonnetje naar binnen en staan de planten zo veel mogelijk op de plaats van hun lichtbehoefte. Ze zijn lekker nat gegooid omdat buurvrouw komende week niet voor ze kan zorgen. 

Maar goed. De laatste dagen zaten nog lekker vol regeldingen met tandarts, dokter, hospice, hortus en VVE. Tussendoor nog een dinner en een afspraak met borrel. Eigenlijk genoeg om hier een maand te zijn. Ons verblijf vloog voorbij.


Inmiddels zitten we op het vliegveld waar het heerlijk rustig is en we binnen een minuut door de douane zouden hebben kunnen gaan, ware het niet dat ik vreemde waar in de rugzak had.

Vanwege Rick’s aanstaande verjaardag heb ik allemaal Chinesekruiden mee want hij wil graag een chineesbuffet voor zijn gasten en die spullen zijn niet allemaal verkrijgbaar in de Nederlandse winkel. 
Maar goed: alles moest uit de tas en werd getest op drugs en wat al niet.
Uiteindelijk mocht alles gewoon mee.


Zicht op de in verwachting van koffie zijnde klanten.

Even klagen. Wat een vreselijke tent is die Starbucks toch. Twintig man personeel achter de toonbank en toch tien minuten wachten voordat je bekertje, wel heel lekkere, koffie te pakken hebt.



We zijn er klaar voor de overtocht en met een mazzeltje, we starten niet vanaf de Polderbaan, ontbijten we morgen in de Andalusische zon.


Met groeten Ton

9 opmerkingen:

Petra1945 zei

Goeie reis en goeie aankomst gewenst!

Over het personeel van Starbucks heb ik niets te melden. Ik ben er maar een enkele keer geweest in mijn leven. Maar die koffie hé, die koffie... Enorme bakken, echt op z'n Amerikaans, en ik vond het niet-te-zuipen.

Bettie zei

Voeie reis en een fijne tijd gewenst

Mevrouw Niekje zei

Ik hoop dat de reis goed ging en jullie nu beiden weer heerlijk in Spanje zijn. Ik vind Starbucks koffie ook lekker, maar koop het nooit, tenzij op vakantie en niets anders verkrijgbaar, want op een of andere manier vind ik zo'n keten toch minder aantrekkelijk dan een leuk, uniek, tentje.

Emie zei

Goede morgen in Andalusie en geniet van de hogere temperaturen, de zon en hier en daar een regenbuitje!

Ton zei

Hoi Petra, Met het personeel is niks mis. Het systeem dat wordt gehanteerd is waardeloos. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Bettie en Emie, Dank. We zijn weer gearriveerd en helemaal thuis. Heerlijk om weer hier te zijn. Wel een nadeel van de té hoge temperaturen is dat de kachel niet aan hoefde. Gevalletje van luxe probleempje. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Mevrouw Niekje, We zijn na een relaxte reis weer lekker thuis. Meestal gaan we naar een andere tent op Schiphol maar die werd verbouwd. Op luchthavens zijn ketens wel wat lastig te omzijlen. Met groetenTon

Mevrouw Niekje zei

Hoi Ton, ja op een vliegveld is het een prima plek voor een bak koffie. Zou ik ook doen. Maar in grote steden zitten ze ook en zijn ze ook nog eens overal hetzelfde. Dan kies ik liever iets anders, jullie ook neem ik aan!

Ton zei

Hoi Mevrouw Niekje, Als het even kan vermijd ik Starbucks. Veel te duur. Met groetenTon