maandag 6 januari 2014

Embarrassing bodies

Wat een heerlijke uitvindingen toch dat wereldwijde web en Ipad.

De afgelopen week hebben we ongeveer alle episodes van alle 6 jaargangen bekeken en ik kan geen zweer, uitslag of vetschort meer zien. Zelfs van penissen ben ik een beetje beu om over het vrouwelijke equivalent maar niet te spreken.

Wonderlijk toch hoe je je als mens instelt op zaken. Thuis hebben we geen TV en die missen we niet. We kijken bij hoge uitzondering op 'uitzending gemist' en eigenlijk nooit op You Tube voor filmpjes of zo iets. In Spanje, waar we natuurlijk tv hebben voor de gasten, lijkt het alsof we de schade willen inhalen.
Nu is er één probleem. De receiver is inmiddels behoorlijk gedateerd en download geen updates. Ik heb hem al een keer mee naar Nederland genomen om hem te updaten en dat lukte maar het probleem zou zich steeds herhalen volgens de reparateur. 'U zult aan een nieuwe moeten en aan een dubbele   kop op uw schotel.'

De man had helemaal gelijk en toen we vorige week in Zuecos aankwamen deed de receiver helemaal niets meer. Dus een snelle actie ondernomen en een nieuwe set besteld. Deze is natuurlijk i.v.m. alle feestdagen nog niet geleverd en dan moet je toch wat. En omdat doctor Christian Jesse heel prettig is om naar te kijken werd het dus Embarrassing bodies.

Met als side effect dat we weer helemaal dankbaar zijn met onze eigen 'doodgewone' maar gezonde lijven.

Met groeten Ton


Geen opmerkingen: