zaterdag 11 februari 2012

Had ik het toch goed gehoord.

Ik denk dat Rick wel heel tevreden kijkt als hij morgen de foto's ziet van de tuin. Vanmorgen heb ik eerst twee soorten sinaasappelbomen gekocht en een mandarijn. Normaal gesproken koop ik kleine planten of bomen omdat grote kapot waaien, zeker in de winter.
Maar omdat ik aan het planten ben op ons nieuwe perceel, dat aan de wind luwe zijde van de berg ligt durfde ik het nu wel aan. Als het goed is dragen de bomen volgende winter al vruchten.
Ook heb ik 4 bladverliezendebomen gekocht: amandel, walnoot, nectarine en een kweepeer. Samen met al de andere planten en stekken ben ik dus lekker druk bezig geweest vandaag.

Toen de buren vanmiddag vanuit Nederland in hun Spaansehuis kwamen riepen ze naar me:"Er is ingebroken." Ik was even helemaal sprakeloos. Toen ik ging kijken zag ik dat een van de ramen, inclusief kozijn er totaal uitlag en dat het glas gebroken was. Had ik dus toch goed gehoord donderdag. Omdat er in huis niets overhoop was gehaald of wordt vermist gaat de Guardia Civil er vanuit dat ik ze heb gestoord.
Spraken ze zeker toch Engels.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Aart zei

Goed gedaan Ton. Kennelijk is schelden universeel!

Anne Pennekamp zei

Heeft het toch gewerkt. Petje af!