vrijdag 10 februari 2012

F..k off

Hebben jullie iemand die op Los Zuecos let als jullie er niet zijn? Er is inmiddels al bij 7 mensen in de buurt ingebroken. Adus een bericht op FB gisteren.

Als ik om 23.00 uur naar bed wil denk ik eraan dat de auto niet op slot staat. Ik loop naar buiten en... hoor ik glasgerinkel? De honden  in de omgeving blaffen als een gek. De adrenaline giert door mijn lijf. Zou het bij de buren zijn? Ik roep "Fuck off basterds" en loop om hun huis. Waarom ik in het Engels roep is mij niet duidelijk. De kans dat het een  Spanjaard is lijkt me groter dan dat het een Engelsman is. Misschien ben ik wel te netjes want ik kan niet in het Spaans vloeken Nou ja, conjo en hijo del puto maar daar slaan ze vast niet van op de vlucht.
Uiteindelijk heb ik niemand gezien en de ramen waren allemaal nog heel dus ben ik maar naar bed gegaan.

Het is natuurlijk fijn als mensen je waarchuwen maar het werkt wel behoorlijk door. Zeker omdat er drie weken geleden in Nederland ook al is ingebroken. Ik vraag me af: wat heb ik nu eigelijk gehoord? Heb ik wel wat gehoord of was het slechts verbeelding.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Emie zei

Leuk stukje Ton. Moest al lachen om de titel! Vloeken mag (van mij) ook gewoon in het Nederlands hoor, dat lucht op en wordt vast in elke taal verstaan. Dank voor jouw reactie op mijn blogje. Hartelijke groet Emie

Aart zei

Laat je niet gek maken hoor Ton. Soms is (een beetje) negeren beter voor je gemoedsrust......