donderdag 1 december 2011

De eerste keer doet zoiets zeer.

De eerste vakantie samen met Rick was naar Spanje, het land waarvan ik altijd had gezegd dat ik er nooit maar dan ook nooit naar toe zou gaan.
Nu 18 jaar later gaan we voor de 80ste keer heen en wel op dezelfde dag als de eerste keer.
We vlogen toen op Malaga en vroegen daar aan een hostess waar we het beste naar toe konden gaan. "Pak het treintje richting Marbella en stap uit waar je wilt, het is nu lekker rustig". En waar komen we terecht...in Torremolinos.
We hebben prachtig weer gehad en konden nog heerlijk op strand liggen.
Ik was nogal van Spartaans en Backpacken maar Rick wat meer van luxe, dus die huurde lekker een ligbedje. Ik gaf aan geen bedje te willen. Na twee dagen vond ie het welletjes en huurde er gewoon een voor mij. Ik bood weerstand, was behoorlijk overspannen die tijd, maar nadat hij me zei dat ik misschien eens wat zachter voor mezelf kon zijn of tenminste iets kon aannemen als mensen met liefde iets aanbieden.
Ik heb een uur lang liggen snotteren op dat bedje. Zoveel luxe en liefde kon ik nauwelijks bevatten.
De vakanties zien er inmiddels wel anders uit. Bijna decadent luxe in ons tweede huis, we gaan naar de Sierra Nevada waar Rick gaat skiĆ«n en ik ga genieten van het uitzicht, de zon en de zuivere lucht en natuurlijk gaan we chinezen.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Patries zei

Heel mooi geschreven Ton, prachtig dat je via je blog je zo durft bloot te geven.
Daarom speciaal voor jou:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150388182154894&set=a.58538869893.64723.541899893&type=3&theater

xx

yvonne zei

Herken heel goed dat 'nooit naar Spanje willen'..en nu?!
En voor het Spartaanse en backpacken was ik ook, maar wat is het heerlijk soms luxer te gaan (hoewel ik heel gauw iets luxe vind hoor).
Mooi geschreven Ton!