zondag 13 november 2011

O ja

Wonderlijk, denk ik. 2000 Kilometer noordelijker en ik zie dezelfde maan als in Spanje waarom zie ik dan niet dezelfde zon?

Het werd nog een drukke dag gisteren. Nadat alle aarde gebracht was en de shovel het op de juiste plek reed kon ik mijn watersysteem weer aansluiten. Ik had dit, gedeeltelijk weggehaald zodat het niet kapot gereden zou worden. Een klein stukje buis had ik beschermd door er een grotere overheen te schuiven en in te graven. Nadat ik alles weer in oorspronkelijk staat had gebracht, zette ik de pomp aan. Vervolgens moest ik naar Torrox voor nieuwe aansluitingen en een rol buis. Bescherming onvoldoende dus.
Op het laatste moment gezamenlijk besloten om het afwateringskanaal van een betonrand te voorzien. Goed idee en ik kon al mijn creativiteit gebruiken om er iets moois van te maken. Maandag gaat het regenen en dan kan de buurman zien of het werkt.

Tijdens de terugreis was ik ongeduldig en ontevreden en in het vliegtuig kreeg ik het pas helder: twee weken in Spanje, een berg werk verricht en.... op ons nieuwe stuk grond is nog niets gedaan.
Maar ja Tonnie: dat was het idee ook. We zouden de werkzaamheden van de buren afwachten om dan pas aan ons stuk te beginnen.
O ja.
Daarna gezellig gekeuveld met het echtpaar naast me en mijn koffer kwam als 5de van de band.

Met groeten Ton

1 opmerking:

yvonne zei

Nou, over je koffer kon je dus niet mopperen, dat is best snel.

Tja, en dat gevoel van 'eigenlijk moest dit nog, en dat nog...', heel vervelend maar toch proberen uit je hoofd te zetten tot manana!!!
2 Weken er geweest, en toch nog ongeduldig...niet doen Ton!

Tja, en de zon, die laat zich hier niet zien vandaag, komt wel weer...maar verwacht er niet dezelfde temperaturen bij, dat zou tegenvallen.