woensdag 9 maart 2011

Opsteker.

Mijn broer heeft altijd gezegd dat hij zou sterven op het toilet. Hij heeft zijn woord gestand gedaan.
Een paar weken geleden hoorde ik van een kennis dat haar moeder had gezegd dat ze geen 70 zou worden. Een dag voor haar 70ste verjaardag stierf ze.
Zou het dan toch zijn dat je daar iets over hebt te zeggen? Ik neem het zekere voor het onzekere en heb bedacht hoe oud ik wil worden.
De afgelopen tijd heb ik een jaarboek gemaakt waarin staat welke mensen belangrijk zijn in mijn leven. Wat de hoogte- en diepte punten zijn, welke dingen ik heb gedaan en wat mij heeft geinspireerd. Ook staan er foto's in waarop ik sta met mensen die een rol spelen/ hebben gespeeld. Voor elk jaar twee bladzijden en ik ben nu in jaar 53. Maar hoeveel bladzijden denk ik nog nodig te hebben? 84 Bladzijden zijn voor de toekomst in voorraad. Ik wil dus 95 worden en....met mijn eigen dekselse tanden.
Want over hoe je ouder wilt worden heb je zeker iets te zeggen.
Dus verzorg ik mijn gebit goed, sport ik 4 keer per week, houd ik mijn gewicht op peil en eet zo gezond mogelijk, rook ik niet en drink matig.

Met groeten Ton

Ps. Momenteel is een onderzoek gaande, onder andere in de Van Creveld kliniek, onder Hemofiliepatienten om te kijken of deze groep minder last heeft van hart- en vaatproblemen. Ik werk hier aan mee en kreeg vandaag de uitkomst van mijn onderzoek. Ik heb mooie dunne en fexibele vaten. Fijne opsteker.

Geen opmerkingen: