maandag 1 juli 2024

Verzoek om meer

Ik ben wat ongeduldig. 

Tuinen en planten ontwikkelen en groeien me zelden snel genoeg. Maar als ik wat langer afwezig ben en terug kom, zie ik toch verschillen.


Vorig jaar 29 juni.


Vandaag 1 juli.

Tevreden mee. Daarbij komt dat de jasmijn op het rek rechts rijkelijk bloeit en heerlijk geurt.

En…….tijdens de voorjaarsvergadering kreeg de interieur commissie, waar ik deel van ben en die ook over het interieur van de buitenruimte gaat, het verzoek om zelfs meer groen aan te brengen. 


December jongstleden verhuisden de bovenburen naar een senioren appartement. Ze hadden nogal wat spullen over zo kreeg ik onder andere een rugzakje. Ook mocht ik wat stellingen uit de garage meenemen. 
Altijd handig toch?
Maar vanwege gebrek aan tijd om ze op de juiste plek te zetten parkeerden we die rekken in de berging. En die staan dan heel erg in de weg dus de afgelopen dagen steeds in gevecht om de fietsen te pakken.

Tijdens ons verblijf in Spanje werden de afvoerpijpen van de CV installatie voorzien van een nieuwe binnenmantel. Omdat we daar niet bij zouden zijn hebben we de hele bergkast leeggehaald om het de werklui zo makkelijk mogelijk te maken. Alle spullen uit de kast staan op de logeerkamer en daar komt aanstaande zaterdag een logé.

Dus vanmorgen eerst maar eens aan de slag. Rekken uit de berging omhoog gesleept. Die passen qua maat wel in de kast alleen zitten er allerlei leidingen in de weg. Geen succes dus. 
Dan maar de oude planken weer ophangen. Vervolgens de spullen kritisch bekijken waarna er best veel naar kringloop en vuilstort afgevoerd kon worden.


Een opgeruimd resultaat.

Nu alleen nog van die rekken zien af te komen want die staan danig in de weg.


Met groeten Ton

1 opmerking:

Emie zei

Mooi groen resultaat Ton. Is de lege parkeerplek van jullie?