dinsdag 26 oktober 2021

63

Heerlijk om weer gewoon mijn verjaardag te vieren.



De drieënzestigste. Iets om dankbaar voor te zijn. Drie van broers en zusters haalden dit niet. Niet dat het een wedstrijd is maar wel om even bij stil te staan.
Ook dankbaar voor de kadoos waar ik er een paar weken geleden al twee van kocht. Een takkenhakselaar en een Kango breekhamer bij een garage sale bij een van de leden van de gardenclub. Vandaag kreeg ik een batterijoplader voor mijn fototoestel, flessen wijn, een ovenschaal, een zak drop, een boom en stekken van aardbeiplantjes, een doos bonbons en een pak met koekjes voor Leo.



Maar het fijnst was toch om buiten met vrienden en kennissen een paar uur gezellig te verpozen. Ik werd gehugged en ook weer gezoend als vanouds. Helemaal fijn.

Leo is weer een beetje in zijn oude doen ook al zit hij nog wel geregeld naar de buren te staren.

Nu zitten we helemaal tevreden in onze stoel te genieten van het geluid van de afwasmachine want die gebruiken we alleen als we gasten hebben.


Met groeten Ton


13 opmerkingen:

Mevrouw Niekje zei

Ik werd deze week 54, ook zeer dankbaar (4 jaar ouder dan mijn moeder werd) en ook ik had een prachtige strakblauwe lucht en een mooi zonnetje, maar geen berg om op de zitten, dat dan weer niet! Gefeliciteerd!

Lot zei

Heel hartelijk gefeliciteerd Ton en nog vele jaren

Anoniem zei

Proficiat met je verjaardag. Fijn dat je zo genoten hebt van het gezellige samenzijn. Bernadette

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🥳

Jan uit Perth zei

Van harte, Ton, en nog vele jaren!

ella zei

Gefeliciteerd 🥂

Petra zei

Goedemorgen jarige job nog van harte 🥳 gefeliciteerd met je verjaardag 🎂 🎈dat ziet er wel weer heel erg gezellig uit zo met vrienden aan tafel. Je heb enorm je best gedaan zo te zien het ziet er allemaal heerlijk uit. Ik hoop dat je een hele leuke dag heb gehad, nog vele jaren in goede gezondheid. Een liefdevolle groet Petra.

Ton zei

Hoi Allen, Dank voor de felicitaties. Met groetenTon

Anoniem zei

Ton, van harte gefeliciteerd en dat je ons volgers nog lang laat meegenieten van je dagelijkse bezigheden!
Marja

Jan Fr zei

was gezellig

Ton zei

Hoi Marja,Dank je. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Jan, wij hebben het heel leuk gehad. Een echte verjaring. Nog dank ook aan Sylvia namens Leo voor de koekjes. Met groeten Ton

Ton zei

Hoi Marleen, Dat was het. Nu wel weer een jaar wachten. Met groetenTon