woensdag 28 oktober 2020

2000

Een mooie zonsondergang.


Met als bonus zicht op Afrika.


Mooi einde van een leuke dag. Ik maakte de laatste hekken Leo proef en dat testten we door op de weg te gaan staan en te roepen naar Leo die op het terras stond. Natuurlijk zocht hij naar doorgangen maar kon er, in ieder geval nu, geen vinden.
Tevreden dus.

Gisteren kochten we een tuigje zodat Leo niet langer in de achterbak hoeft, maar vastgemaakt kan worden aan de veiligheidsgordels en op de achterbank kan zitten.

Je weet wel wat dit betekent hè, zei ik tegen Rick.
Natuurlijk. Leo blijft. 
Dus maakten we vandaag een afspraak met het asiel om de papieren in orde te maken.

Ik ga nog wel een passende hoes maken om de bekleding van de achterbank te beschermen want als de Corona voorbij is krijgen we vast weer gasten en die willen niet op een door hondenharen besmeurde bank zitten. Lijkt mij.

Zo en hiermee is de tweeduizendste blog die ik schreef feit.

Met groeten Ton

26 opmerkingen:

sjannesblog.com zei

Fijn voor Leo en gefeliciteerd met je jubileum.

Christa zei

Wat een prachtige foto Ton met zicht op afrika.

En gefeliciteerd met je 2000 blog probeer ze zoveel mogelijk te lezen.

Groet, Christa

Emie zei

Toen ik voor het eerst een blogje van je las, ben ik je ook terug gaan lezen. Ik heb dus al je 2000 blogs gelezen en met heel veel plezier en interesse. Dat er daaruit ook nog eens vriendschap is ontstaan voelt heel speciaal. Gefeliciteerd en op naar de 3000!

Petra1945 zei

En dat er nog maar 2000 mogen volgen... Ik geniet er altijd van!

Ton zei

Hoi Jeanne, Dank je wel en Leo kan het nog bijna niet geloven. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Christa, Moeder aarde is mooi en ik maakt er een foto van. Wel altijd speciaal om deze overkant’ te zien. Met groeten Ton

ella zei

Niet normaal dat uitzicht.🤣 leuk dat Leo mag blijven. Het is zó gezellig een hond in huis, wij hebben er ook jarenlang een gehad. Gefeliciteerd met je 2000 ste. Zover ben ik nóg lang niet.

Ton zei

Hoi Emie, Dank je voor het compliment en ja ook wij zijn blij met de vriendschap die er is ontstaan. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Petra, Het schrijven kost me geen moeite dus dat er nog eens 2000 bijkomen zou zomaar kunnen. Met groetenTon

Marjorie zei

Welkom Leo zou ik zeggen. En gefeliciteerd met je 2000ste, dat er nog maar meer mogen volgen.
Groet,
Marjorie

Ton zei

Hoi Ella, Het uitzicht went nooit en vervult ons nog bijna elke dag met ontzag. Gewoon mazzel gehad met de aankoop van dit perceel. Ik had in 2011, toen ik startte met het blog ook nooit gedacht dat ik er 2000 zou schrijven. Gewoon doorgaan zegt Barry Stevens. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Marjorie, Dank en er komen er meer. Ik ben het nog niet zat. Met groetenTon

Jan Fr zei

Ton gefeliciteerd ga zo door.

Francien. zei

Mijn schoonzusje en man zijn weer teruggekomen van 10 jaar in Torrox wonen. Mijn schoonzusje wilde niet weg, maar haar man wilde weer graag naar Nderland.
Gefeliciteerd met je 2000 e blogje. En ik lees je altijd graag. Ook vanwege de foto's. Wat is het er toch mooi wonen hè. Maar dat hoef ik jou niet te vertellen.
Ik reageer eigenlijk nooit, maar weet dat ik je trouw lees. Groet uit de Achterhoek.

schrijfselsvanmij zei

Hiep hiep hoera voor je blog en voor Leo!

Griemmank zei

Nou, dat was voor mij helemaal geen vraag, hoor. Natúúrlijk mag Leo blijven en jullie gaan gezamenlijk een geweldige toekomst tegemoet. Heel verstandig dat tuigje. Al onze honden hebben op die manier vast gezeten op de achterbank. Als je opeens heel hard moet remmen zou het dier als het los zit finaal door de auto vliegen. Met alle ellende die daar dan weer uit volgt. Wij hebben de halsband al jaren geleden helemaal afgezworen. Gewoon een buik/rug tuig en daaraan dan de riem bevestigen. Lekkerder wandelen ook voor mens en hond. Het Finse merk Hurtta bevalt ons het beste.

Ton zei

Dank je Jan. doe ik. Tot morgen. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Francien , Leuk om van je te horen dat je een trouw lezer bent. Dank voor het compliment. Onze ervaring is dat veel mens zo na tien jaar zijn weer teruggaan. Wij vinden het hier ook een prachtige omgeving. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Inge, Dank je wel en Leo’s adoptie is vanmorgen officieel getekend. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Griemank, Nou de eerste week twijfelden we geregeld maar het gaat inmiddels gewoon heel goed. Met Egbert hebben we nooit aan een tuigje gedacht. Zeker ook omdat hij prinsheerlijk achter in de Jimny kon zitten. Leo is net te klein om uit het raam te kijken als hij achter in zit. Dus kwam de achterbank, veiligheidsgordel en tuigje in beeld. Met groetenTon

Kitty zei

Wat een mijlpaal, vooral doorgaan TON!

Ton zei

Zal ik doen Kitty. Met groetenTon

Anoniem zei

Hoop dat je nog heel veel blog(jes) gaat schrijven. Marja

Ton zei

Hoi Marja, Dat hoop ik ook.Ik beleef nog steeds plezier aan het schrijven ervan. Met groetenTon

Jan uit Perth zei

Ja, Ton, dat er nog maar vele blogs mogen volgen is ook de wens vanuit Downunder! Ik ervaar het als een dagelijks genoegen, elke keer weer. Stay in touch ;-)! Jan & Dean

Ton zei

Hoi Ja, Fijn om te horen en er komen er beslist nog. Met groetenTon