maandag 10 oktober 2016

Eindelijk

Drie uur. Zo vroeg ging de wekker en toch stapten we zonder problemen uit bed.

De laatse dingetjes inpakken, ontbijten en het appartement schoonmaken. Dat schoonmaken deden we in een half uur want samen ben je zo klaar met twee lege vertrekken en een badkamer.

Met elke stap die we nemen strepen we mentaal weer wat van de lijst af.

Rust genoeg voor een foto van de dageraad.


Appartement afgesloten en om acht uur met de boot mee, waar we niet alleen genoten van koffie en koek.


Maar ook van de bijzonder mooie wolken.


Nadat we de auto bij zus in de garage hadden gezet slaakten we een zucht en verklaarden de voorbereidingen voor afgerond en hadden tijd voor een bakkie thee en een laatste zoen.

Inmiddels ziten wij op het vliegveld.

Als ervaren vliegers denken we dat we Schiphol kennen maar we bevinden ons nu niet meer in het Schengen deel van het vliegveld en zelfs Rick moet zoeken. 
Waar is dat buiten terras nou, vroeg ie.
Bij de D pier en wij zitten nu bij F en G en volgens mij kunnen we daar niet komen.

Het begint wel te dagen dat we de komende maanden niet op de automatische piloot kunnen vertrouwen. En dat levert dan waarschijnlijk allerlei nieuwe dingen op. 

De insteek van deze tocht is voor mij om te leren omgaan met boos worden, spirituele verdieping en verbinding met anderen.

Voor degenen die een intentie hebben ingeleverd voor een tempel: ik zal elk blog melden welke wens of gebed we hebben uitgesproken, op zo'n wijze dat het voor betreffende persoon duidelijk is dat het zijn of haar gebed betreft.
Omdat niet iedereen een intentie heeft ingeleverd zullen wij voor die personen zelf een wens uitspreken.  Die personen zullen we met voornaam noemen. 

Met groeten Ton


1 opmerking:

lidwien zei

Goede reis Ton en Rick! Ben heel benieuwd! Kunnen we nog een wens achterlaten? xxx