zondag 9 oktober 2016

1

Nachtje nog maar.

Het werkt goed, die melatonine. Een half uur na het innemen van de pil vallen we vanzelf in slaap.
Nou, het werkt als een placebo hoor, werd er gisteren gezegd. En ja, misschien is dat zo maar beter een werkend placebo dan een niet werkende pil.

In ieder geval stapten we vanmorgen om vier uur fris uit ons bed. Maar wat ga je 's morgens om half vijf doen als het ontbijt op is?


Juist ja, de keuken uit soppen en de kast die we hebben weggeven buiten zetten om vervolgens de kast uit de badkamer in de keuken te zetten.


O, zei Rick, er zit zelfs verlichting in.
Dat wist ik ook niet en eigenlijk hebben we er spijt van dat we deze kast niet hebben gebruikt.  
Nou ja, als de nieuwe bewoners er maar blij mee zijn.

Er ontstond behoorlijk wat ruis op de lijn voor ons tijdelijke adres in december. Dat vroeg vanmorgen nogal wat aandacht en inmiddels is dat geregeld en verblijven we twee weken in een huis in Den Burg. Texel laat ons dus nog niet los. Of wij Texel niet. In ieder geval zijn we blij met de oplossing.

Dat vroege opstaan gaat eigenlijk best wel goed alleen vergeten we de etenstijden aan te passen. We vielen dan ook bijna van onze graat om 11 uur. Dus op weg naar Den Burg overviel ons een hongerklop en haalden we eerst een paar harde bolletjes met kaas bij de JUMBO en aten die op een bankje in de zon op. Net alsof we al op pad zijn.

En omdat het hele apartement leeg is moesten we om vijf uur wel een sateh halen in de veerhaven want we willen niet met een volle buik gaan slapen om 7 uur.

Met groeten Ton


Geen opmerkingen: