zaterdag 2 april 2016

Met de Franse slag

We hadden een goede en voorspoedige reis naar Schiphol. De stakingen in het Franse luchtruim hadden niet veel effect op Schiphol volgens de berichten.
Zo was er zelfs helemaal niemand voor ons bij de securitycheck dus liepen we helemaal gelukkig naar een terras om wat te drinken. 

Ding, dong. De vlucht van Vueling naar Malaga heeft een vertraging van een uur.
Oeps en dat werden er twee. Samen met een vliegtijd van ruim drie uur (normaal twee en een half) kwamen we uiteindelijk pas om 1uur 's nachts aan op Malaga.

Half twee met de auto de weg op, waar het heerlijk rustig was maar we lagen toch pas om drie uur in bed. Wel laat voor een ochtendmens als ik.

De volgende morgen is al het leed, nou uh leed, geleden en hadden we ons eerste ontbijt in het zonnetje te pakken.

Na bijna 6 maanden afwezigheid had ik wel de onweerstaanbare neiging om overal even aan te zitten. (Eigenlijke drijfveer was om te controleren of de huurders wel écht goed met huis en spullen waren omgegaan.) Zag er over het algemeen goed uit.

De rest van de dag lekker in de tuin gepotterd. Onder andere de citrusbomen verplant. Die blijven maar kwarren. Kijken of ze het nu beter naar de zin gaan krijgen.

's Middags naar Cómpeta voor een kopje koffie en de boodschappen.
Zitten naast ons op het terras twee oude Engels mannen gezellig te keuvelen. Goede vrienden zo te horen want er worden veel herinneringen opgehaald.
En ineens valt mijn oog op de schoenen van een van de twee. Goed gepoetst. Zelfs de de veters glimmen van de was.


Met groeten Ton