donderdag 23 juli 2015

Kijk uit boere...

Dag drie en nog steeds blaarloos. Wel vermoeider.

Rick wil Gouden kruisdrager worden dwz 10 keer de Nijmeegse uitwandelen in de voorgeschreven afstand.
Hij zit, met deze meegerekend, op zes. 
Ik zeg steeds dat vijf keer voor mij voldoende is. Ik ben snel verveeld en hoe leuk het ook allemaal is het is meer van hetzelfde. 
Ook heb ik de afgelopen drie keer steeds best veel blaren gehad en dat werkt niet mee aan het idee om dit met plezier 10 keer te doen.
Maar ik heb niet één blaar deze keer. Het is eigenlijk een makkie. Vanmorgen kwam zelfs de Calvinistische gedachte op dat 'het zonder lijden eigenlijk geen echte prestatie is.' Ik heb mezelf maar even terecht gewezen en vervolgens een dikke pluim gegeven dat ik deze uitdaging toch maar weer heb aangenomen.
Maar als je zonder blaren loopt kan je toch ook wel naar de tien keer, zei Rick.
Nou uh, ik sluit het niet uit.


Een broodje gehaktbal en een bekertje goulashsoep in Plasmolen. Hoe ver moet je van de muziek afzitten om enigzins tot rust te komen? 
Wat mij betreft een kilometer.


Je hoort tijdens het wandelen eigenlijk geen onvertogen woord. 
We keken dan ook verbaasd op dat uit de mond van een van de leden van de koninklijke marechaussee 'kijk uit boerel.l te horen was.


Het voordeel van wandelen met een volledige bepakking is dat je je hangmatje zo lekker tussen de bomen kan hangen.

En om mijn mening even te geven over de campers op de Zeven heuvelenweg: heerlijk dat die grote dingen die er niet stonden. Onbelemmerd uitzicht en een heerlijke wind.


Met groeten Ton


Geen opmerkingen: