vrijdag 24 december 2021

Dieper

Ik heb er weer een. Nu uit de verenigde staten. De afgelopen twee dagen kreeg ik 4,4 duizend hits en vandaag inmiddels al weer 1,3 duizend. Daar word ik altijd een beetje geïrriteerd van. Ik vind het leuk om bij te houden hoeveel mensen het blog bezoeken en het streelt mijn ego als het er veel zijn. Maar wat moet ik met 5,7 duizend fake hits? En wat is het nut ervan? Opzouten dus lelijke Amerikaanse bot.

Woensdag kregen we beiden onze booster. Alles keurig en strak geregeld en zo voldoen we weer aan de reisregels.



Gisteren waren we een dagje naar Haarlem.

We bezochten daar eerst een vriendin die het niet zo makkelijk heeft op het ogenblik. Een zoon en kleinzoon met kanker. Voorwaar niet iets waar een mens op zit te wachten. Er was dus stof tot gesprek en daarnaast aten we er een heerlijke lunch.

Natuurlijk combineerden we het met een bezoek aan de Spaanse vrienden die in het dal wonen maar tijdelijk een appartement huren op de plaats waar vroeger de Mariastichting stond. Prachtige plek vlak aan het Spaarne. Ook hier verpoosden we aangenaam en zo waren we pas tegen 20.00 uur thuis.

Wel werd ik in de loop van de dag wat hangerig en in de trein kreeg ik ook nog last van mijn keel. Het zou toch niet…… Dat zou heel vervelend zijn, niet alleen voor de bezochte vrienden maar ook draai ik rond en tijdens de kerstdagen drie diensten in het hospice.
Maar dat is van de boosterprik hoor, probeerde Rick me gerust te stellen.
Maar ik heb niet eerder last gehad van die vaccinaties dus ik haal zo direct toch eerst een thuistest bij Appie, zei ik.
Gelukkig bleek ik gewoon negatief maar had na de test ook nog last van mijn neus maar dat was vanwege die onbuigzame stok die zo ongeveer tot de kleine hersenen gestoken moet worden. En als een ander dat doet is dat minder onprettig dan dat je zelf zit te prutsen.

Anyway

Vanmorgen kon ik dus gewoon naar het hospice.

De weg die ik daarvoor neem is niet de meest inspirerende. Zeker niet met het huidige wat grijze weer en sneeuw zit er waarschijnlijk ook niet in om de boel wat op te vrolijken.
Dus is dit de realiteit waar we het mee moeten doen.

Aan alle lezers van het blog:



Het gaat tenslotte om de wens.


Met groeten Ton

7 opmerkingen:

schrijfselsvanmij zei

Ook voor jullie de allerbeste wensen!

Jan Wilde een Tuin zei

Voor jullie ook alle goeds en een gezond 2022.

Liefs Jan(Wilde een Tuin)

Marjorie zei

Afgelopen week heb ik ook de booster gekregen en daar ben ik ook een dag of wat "niet lekker" van geweest. Beetje rillerig, beetje snot, beetje hoofdpijn. Maar dat is inmiddels weer voorbij. Ik heb me niet getest want ik hoef op dit moment nergens heen en het was direct na de vaccinatie. Mijn man en ik zijn de kerstdagen gewoon samen thuis.
Ik wens jullie fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2022.

Anoniem zei

Jullie ook fijne kerstdagen toegewenst.

Ton zei

Dank voor de goede wensen. Met groetenTon

Francien. zei

Wij krijgen de prik met oudjaar. En zal je net zien, word ik 's avonds natuurlijk hangerig, grieperig, net als de vorige prikken. Als dat zo is, haal ik 12 uur echt niet, maar duik gewoon het bed in. Nieuwjaar wordt het vanzelf.
Wij zijn nu met Kerst lekker thuis gebleven. Wat me wel opviel, er werd dit jaar niet gejaagd op de hazen en konijnen. Zeker niet essentieels genoeg.
Voor jullie een goede jaarwisseling. En weer een fijn jaar in Spanje.
En mijn schoonzusje heeft heimwee naar Torrox.

Marthy zei

Ton en Rick, ik wens jullie een mooi nieuw jaar. Blijf gezond en genieten van het leven!