woensdag 15 december 2021

Ahhhhh

Nee, dat was niet leuk.

Vanmorgen brachten we Leo naar het hondenhotel. Tja en wij vinden dat een goede plek en Leo misschien ook wel.

Hij herkende de plek, hij heeft hier in het asielgedeelte gezeten, en wilde maar wat graag onder de poort door naar binnen.



Eenmaal binnen werd het toch wat minder ook al kreeg hij een mooi hokje met een buitenruimte en zijn eigen mandje dat we hadden meegenomen.



Maar bij weggaan keek hij zo zielig en nadat we drie stappen hadden gedaan richting uitgang hoorden we hem al piepen.

Gelukkig komt Georgio morgen. Dat is het hondje waar hij enkele weken mee heeft samen gewoond in het fostergezin en waarvan wij hopen dat hij het opnieuw goed kan vinden.


Op weg naar huis zagen we grote donkere wolken in het binnenland en schatten in dat Los Zuecos wel onder die bewolking zou liggen en besloten we om maar wat te drinken aan de kust om zodoende nog wat extra van de zon te genieten voordat we de echt donkere dagen voor de kerst ingaan.

Eenmaal weer op de berg eerst de laatste dingen in de tuin opruimen. Daarna was het huis aan de beurt en dan beseffen we dat Leo eigenlijk gewoon nog bij ons is. Weliswaar in de vorm van losse haren, maar toch, ook gewoon in ons hart.


Met groeten Ton

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Gewoon een nieuwsgierige vraag: waarom kon Leo niet mee naar Nederland?

Ton zei

Hoi Renske, Omdat ik maar drie weken naar Nederland ga, gaan we vliegen. We zijn beiden niet zo van lange afstanden met de auto en dan zeker niet voor drie weken. Honden in het vliegtuig hebben vaak veel stress, we hebben een aantal keren een vlucht met adoptie honden begeleid en dat ziet er niet altijd leuk uit. Vandaar onze keuze om Leo in het hondenhotel te doen. Met groetenTon

Emie zei

Dit is in jullie situatie natuurlijk een prima oplossing maar ik kan me de pijn van Leo en van jullie hel goed voorstellen. Goede reis!

Ton zei

Hoi Emie, Naar ons idee hebben we het zo goed mogelijk trachten te doen. Met groetenTon

Anoniem zei

Gelukkig komt er een vriendje dat zal het misschien iets makkelijker maken voor Leo en voor jullie ?
Als ik in de buurt woonde had hij zo bij mij gemogen ,ik ben dol op honden en mijn hondje vind alles gezellig .

Gr Femke.

Ton zei

Hoi Femke, Dat is een mooi aanbod. Jammer dat het niet zal gaan werken. Met groetenTon

Marthy zei

Als ik het zo lees is het heel verstandig om Leo in het asiel te laten verblijven, ik kan me voorstellen dat zo'n hondje stress beleefd aan zo'n vlucht. Goede reis naar Nederland.

Ton zei

Hoi Marthy, En tussen ons gezegd: het is eigenlijk ook wel even lekker zonder hondje. Met groetenTon