vrijdag 8 maart 2013

Flow

Wat kan een mens toch tevreden zijn.

Sinds ik een 7,5 scoorde op mijn fietstest fiets ik fanatieker dan ooit tevoren. Zweten moet ik. Zwaarder en sneller zal ik gaan. Een uur is me eigenlijk te kort.

Hetzelfde geldt voor de zolder, sinds er dakramen inzitten ben ik daar ook fanatiek mee. Schilderen moet ik. Maar ik loop vast op de spullen die er nog staan dus eerst de schuur onder handen genomen. Uitzoeken. Wat staat er al een paar jaar zonder dat we het hebben gebruikt. Opblaasstoelen, vijverpompen en toebehoren, oud gereedschap van Rick's vader en mijn moeder (naar gered gereedschap gebracht) oude blikken verf, tubes verdroogde lijm, kit en purschuim (chemisch afval). Al ruimend kwam ik twee flessen was tegen voor het granito aanrecht. Hoeveel vazen heeft een mens eigenlijk nodig?
En dan wat te doen met de zeven, manden en kisten van mijn vaders bollenbedrijf? Mijn zusters hebben geen interesse. Toch maar naar de DORCAS brengen morgen. Mijn vader zit tenslotte in mijn hart en niet in de schuur.

Zonet de kelder opgeruimd. De vrijgekomen ruimte gebruikt voor de spullen van zolder die ik echt niet gebruik maar nooit weg zal doen en die ik daarom niet in de schuur wil zetten.

Nu nog even het aanrecht in de was zetten.

En dan voldaan mijn bed opzoeken.


Met groeten Ton













Geen opmerkingen: