woensdag 14 november 2012

Ach, waarom niet.

Ook ik heb mijn ideeën over de "Sinterklaas versus Kerstman strijd".

Maar toen begin september de eerste pepernoten in de supermarkt verschenen dacht ik 'ik ga me er niet druk om maken'. Heb ze ze zelfs eind september al gekocht om mee te nemen naar Spanje voor onze vrienden Remco en André van La Perla de Frigiliana. En inmiddels hebben Rick en ik al een paar zakken zelf opgepeuzeld want ze zijn tenslotte lekker.

Bij Nootzaak zijn het de kerstgedachten die de hoofdrol spelen. Zullen we de volgende keer met de kerstattributen oefenen? werd er vorige week geopperd. Dus ging ik gister de zolder op om de spulletjes tevoorschijn te halen. Hoeden, petten, een kribje, wat speelgoedbeesten - het gaat tenslotte om een kindje -  verlichting en de kerstboom.
We hebben er goed mee geoefend maar dat ging wel een beetje ten koste van de zang. Het is toch een beetje onwennig, de Sint is nog maar net ingescheept en komt pas aanstaande zaterdag in Nederland aan.
Tijdens het opruimen begon ik onraad te ruiken.
Wat ga je met die boom doen? vroeg ik aan Rick
Ach, met de Kerst zijn we nagenoeg niet thuis en daags daarna gaan we naar Spanje. Waarom zouden we die boom alvast niet laten staan?




Ik moest wel een keertje slikken.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: