maandag 9 september 2024

Verdronken

We zijn aan het afronden. Nou ja, nog een hele dag maar toch.
De voorraden zijn weer aangevuld want dat is het nadeel: wij kunnen slecht met voorraad omgaan. En zelfs dat is eufemistisch, we kunnen er helemaal niet mee omgaan. Dus aten we elke dag een ijsje, koekjes bij de koffie en thee om van zakjes chips en pinda’s maar niet te spreken.



Afronden. Zo zag het bamboe bosje er uit.


Na twaalf uur peuteren, zagen en knippen is dit het resultaat. Lucht in de tent.
Ik moest wel drie keer met een lading afval naar de vuilcontainers en daarnaast nam ik vier zakken met blaadjes mee naar Los Zuecos. Daar gaf ik vanmorgen de tuin water.


Om de eigenaren niet te laten schrikken bij thuiskomst heb ik het hier bij gelaten. Ik ben tevreden met het resultaat maar in mijn eigen tuin zou het er nog luchtiger uitzien. 


Bas heeft Rick geadopteerd als baas. Heerlijke rustige en gehoorzame hond ook al vinden wij een labrador wat te braaf. Op het saaie af. 

Elke dag wordt het zwembad met een schepnetje van blaadjes en wespen ontdaan. En ik ben eigenlijk geschokt hoeveel dode beestjes er dagelijks op het water drijven.


Hoofdzakelijk wespen maar ook mieren, vliegen, vlinders, libellen en zelfs een verdronken gekko. En dit is slechts van één zwembadje van de duizenden in Andalusië.


Met groeten Ton 

1 opmerking:

Charlie zei

Wat een werk om de bamboo zo netjes te krijgen, maar dan heb je ook wat. En daarna lekker smullen van dit en van dat met de hond aan je voeten. Jullie zijn hele goede oppassers!