donderdag 15 september 2016

Inschattingsfout

Uitzoeken en weggooien, daar komt het in het kort op neer wat ik de afgelopen dagen heb gedaan.

Een buurman reed vanmorgen drie ritjes naar de gemeentewerf en de kringloopwinkel. Het lastigste is daarmee gedaan want mezelf lostrekken van mijn bijeen geschraapte schatten deed stiekum toch een beetje zeer.
Zo keek ik tijdens mijn ontbijt nog eens naar de spullen die klaar stonden voor de kringloop en haalde er toch weer wat uit vandaan.

Maar goed de kasten zijn ontdaan van persoonlijke prularia en dan blijft er eigenlijk niet zoveel over.Zus nam vanmiddag nog het kadopapier mee en de muziekboeken zitten inmiddels in een doos.


Dit ziet er al opgeruimd uit alhoewel dat aan de woonkamer nog niet te zien is


Want er zijn altijd dingen waar je nog wat mee moet. 


Sommige dingen zijn de halve aardbol al overgegaan.,
Mijn verzameling strandglas, die grotendeels uit Spanje, Griekenland en Italiƫ komt gaat ook mee naar de Klompen, samen met het glas dat ik op Texel vond.
Vorig jaar schatte ik dat ik ongeveer 150 kilo bijeen had gezocht. Dat klopt van geen kant. Het zijn er slechts 46.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Sietske zei

Haha, dat dilemma van de gevonden zooi, strandglas, mooie stenen, stenen met gaten erin, (verzamel een beetje hetzelfde als jij) aparte stukjes hout, grote denneappels, blauwe servies scherfjes en van alles en nog wat, wat doe je ermee als je gaat verhuizen? Ik vind het goed dat je ze meeneemt!!!
Wat lees ik jouw blog toch met veel plezier!!

Ton zei

Hoi Sietske, Dank voor je compliment. Ja ik ben gehecht aan mijn gevonden spullen. Het strandglas is over tien verhuisdozen verdeeld. Van de gatenstenen slingers gaan er een stuk of tien mee naar Spanje de rest geef ik weg op ons afscheidsfeest. Met groeten Ton