donderdag 10 april 2014

Ondankbaar beest

Ook hier is alles klaar voor de gasten.

De tuin is op orde, het zwembad is gevuld en het huis is schoon. Werd tijdens het lappen van de ramen nog wel even gestoken door een groot zwart insect. Ik wilde het redden door het op te pakken en buiten los te laten. Ik gooide er een handdoek over en pakte het op maar hij/zij stak door de doek heen. Gelukkig was het mijn middelvinger dus die steekt ik nu op naar het monster. 
Pijnlijk en kloppend.

Toch was het heerlijk om alvast een paar dagen een beetje afstand te nemen van het 'gewone' leven. Vooral het hebben van huurders in ons huis hield ons meer bezig dan we gedacht hadden.

Maar de rugzakken zijn ingepakt, de wandelschoenen staan - die van mij inclusief halve zooltjes -  bij de deur en de kleding hangt klaar om morgenochtend aan te trekken.

En zo rond een uur of negen vertrekken met de auto naar Valencia om zaterdag dan eindelijk te starten met de wandeling.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

benny zei

Veel plezier met de oooooo zo lange wandeling

Ton zei

Dank Benny. Dit wordt de derde keer dat we een wandeling naar Santiago maken en elke keer is er van alles. Plezier, blaren, goede herbergen, slapen op een sportcomplex, slecht slapen vanwege gesnurk, leuke en interesant ontmoetingen, lachen, afzien, eindeloze wegen, prachtige natuur. Eigenlijk teveel om op te noemen. En we hebben er weer heel veel zin in. Met groeten Ton