dinsdag 5 november 2013

Oordoppen

Een auto die kapot is, een snurk onderzoek en morgen op vakantie.
Er was nogal wat te regelen maar alles is gelukt.
Zus bracht me naar de garage om een reserve sleutel af te leveren om me vervolgens af te zetten in het ziekenhuis. Egbert mocht een dagje bij de buren en buurman zorgt voor de kippen.

Wat een weelde al die mensen die klaar staan.

Zo'n snurkscopie is eigenlijk te leuk. Zenuwachtig hoef je er niet voor te zijn. Nou ja, de teerhartigen zien op tegen het ene prikje voor het infuus. Omdat je voor de rest zo gezond bent als een vis heb je leuke gesprekken met verpleegkundigen, artsen en patiƫnten want die mankeren ook niets.

Onderzoekje zelf duurt tien minuten maar wel onder narcose. Dat is alleen maar nodig zodat je gaat snurken en ik kan zien wat er dan gebeurt, volgens dokter.
Ze waren niet onder de indruk van het aantal decibels dat ik produceer en meende ik daarin iets te bespeuren van 'uw partner moet niet zo zeuren.'?
Het is aan mij de keus of ik het zachte deel van mijn verhemelte wil laten laseren zodat er littekenweefsel ontstaat en ik minder snurk of...... dat Rick oordoppen in gaat doen. De laser behandeling wordt niet vergoed door het ziekenfonds dus die doppen zijn goedkoper en met een auto reparatie van € 600 weet ik wel wat mijn keuze gaat worden.

Rij voorzichtig en snurk lekker.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: