zondag 13 juni 2021

Het is niet te doen

Zelfs na op één dag 40 km wandelen tijdens een pelgrimstocht ben ik minder uitgeput dan na 850 met de auto rijden.  Een blog met het reisverslag van de afgelopen dagen komt op zijn minst pas morgen.
Wel dank voor de goede reiswensen, ze hebben effect want we zitten inmiddels gezond en wel in een piepklein hotelkamertje in Arras.



  Met groeten Ton

10 opmerkingen:

Emie zei

Sterkte dan met het laatste stuk van de reis.

schrijfsels zei

Ik vond jullie na een lange dag wandelen nog fris en fruitig :-)

Carla zei

Heftig hoor! 850 km met de auto.... Je zou van minder uitgeput raken... Ben zo benieuwd hoe Leo het doet. Wat een cultuurshock voor het hondje :)

Willem zei

Ja, je moet wel erg van autorijdeen houden om 850 km met plezier af te kunnen leggen. Want hoe je het ook wendt of keert, je zit wel 10 á 12 uur opgesloten in een nauwe ruimte en het enige wat mij althans, dan op de been houdt is dat ik bezig ben een doel te bereiken. Na enige tijd wordt ieder afwijkinkje of beweginkje van je medereiziger, zelfs die je nog nooit bewust opgemerkt hebt, een schier onoverkomelijke berg. En het maakt dan niet uit of je chauffeur bent of passagier en of je elkaar afwisselt en elke twee uur even pauzeert.
In dergelijke gevallen moet ik echt voor ogen houden waarom ik de rit maak.

Succes en sterkte met de rest van de reis, behouden aankomst en een plezierige tijd toegewenst.

sjannesblog.com zei

Poeh, ik zou ook uitgeput zijn. Sterkte voor de tweede helft en goede reis verder!

Ton zei

Hoi Emie, Dat is gelukt. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Inge, wandelen is verfrissend vergeleken met autorijden. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Carla, Leo doet het geweldig zeker nu er zoveel nieuwe ervaringen te verwerken zijn.En het vraagt beslist nog wel wat om hem te laten wennen aan de omgeving en alle nieuwe geluiden. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Willem, Wij houden beiden niet echt van autorijden en zien het ook als noodzaak. We gaan jakkeren om er zo snel mogelijk vanaf te zijn. Je hebt beslist gelijk dat zo lang op elkaars te zitten leidt tot irritaties. Maar goed: we hebben het overleefd. Met groetenTon

Ton zei

Hoi Jeanne, Zelfs nu we de rit in vier dagen reden was hij nog vermoeiend. Met groetenTon