vrijdag 6 maart 2015

Klein geschapen


Soms weet ik het ook niet meer en wil ik me onredelijk boos maken. Of zoals Youp zou kunnen zeggen: je zou er om kunnen lachen als het niet zo in en in triest was.


"De penislengte wordt ook beïnvloed door het ras: Aziaten hebben gemiddeld de kleinste, gemiddeld 9 tot 10 centimeter, zwarten met gemiddeld 14 centimeter de grootste. Het blanke (Kaukasische) ras zit daar met gemiddeld 12-13 centimeter tussenin." Citaat van de website gezondheid.be


Er is nogal wat te doen over die massa verkrachtingen in India en met de documentaire die daar over is gemaakt. Ook de verdachte die vanuit de gevangenis roeptoetert dat het de schuld is van die losbandige vrouwen en dat het hun eigen schuld is dat de worden afgemaakt nadat ze zijn verkracht. Hadden ze maar rustig moeten blijven liggen.
Zo heeft ieder zijn eigen redenen waarom wat hij/ zij doet eigenlijk helemaal niet zo erg is.

Even een overstapje naar het Nederlandse duo wat terecht staat voor berovingen, overvallen en vrijheidsberoving. Geen onduidelijke overtredingen van wat we normaal achten. Nu is de strafmaat te hoog want er is eigenlijk helemaal geen excessief geweld gebruikt. Ze waren eigenlijk heel aardig voor de slachtoffers. 

"De advocaten verzetten zich onder meer tegen de aanklacht van poging tot doodslag. Het slachtoffer uit Meppel, dat gewond was achtergelaten in een bos bij Lelystad, is volgens hen niet in levensgevaar geweest. Karga wees erop dat "het pannetje" waarmee de vrouw was geslagen, van het relatief lichte aluminium was gemaakt." Citaat uit het NOS bericht op internet.

In ieder geval een opsteker voor de verkrachters in India, de verkrachtingen zijn eigenlijk helemaal niet erg want "we hebben de kleinste lulletjes van alle mensen."


Met groeten Ton

Geen opmerkingen: