dinsdag 4 februari 2014

Kussen

Nee, we gaan het niet hebben over deze kro kussen ook al staan ze in bloei.


Maandagochtend heb ik een baantje: het uitlaten van twee Beagles.

Maandagochtend kijk ik altijd even bij de Lidl of ze sportspullen in de aanbieding hebben.

Mijn heerlijke warme softshell die ik zondag aan Rick afstond komt ook daar vandaan. Natuurlijk kan ik op internet zien wat de aanbiedingen zijn maar het hondenadres ligt vlakbij het winkelcentrum waar de Duitsediscounter is dus dat is goed te combineren en als er iets is kan ik het direct aanschaffen.

Tja en omdat er met die € 18 softshell niets mis is wil ik daar ook een fleece kopen. Waar ik eerst nog dacht dat ik i.v.m. (kinder)slavernij sportkleding beter van gerenommeerde merken zou moeten kopen is de afgelopen weken opnieuw gebleken dat dat niets uitmaakt. Bijna al die troep wordt gemaakt door slaven voor een paar euro per week.

Dus stond ik gisteren te graaien tussen twintig andere zeer kooplustigen. Niet in sportspullen maar tussen dekbedden, lakens, overtrekken en kussens. De laatsten zijn: microvezelneksteunkussens.
Nu moeten we nog twee kussens hebben voor de verhuur van ons huis in Nederland. Twee gekocht en vannacht uitgeprobeerd. Even wennen want er valt weinig aan de vorm te veranderen.


"Hoe heb jij geslapen?" vroeg ik vanmorgen.
Tja, wat moet ik zeggen? Eigenlijk wel goed maar ik was wel vaak wakker.
En jij?
Heerlijk, wel een beetje onwennig. Ik kon namelijk niet op mijn buik liggen.
Ik denk dat er een bijkomend voordeel is.
Wat dan?
Je hebt niet één keer gesnurkt.

Met groeten Ton


Geen opmerkingen: