maandag 30 maart 2020

Nu dan echt


Hieperdepiep.........hoeraaaaaaa.

Ik weet het. Toen ik het blog Lijdzaam van vorige week nog eens teruglas was het niet echt duidelijk maar Rick is vandaag pas jarig. Ook al waren we al een hele week bezig met de afmeldingen voor het etentje van de tweeëntwintigste en het feestje van gisteren.



Maar vandaag was het dan echt zo ver. Zestig jaar. Voorwaar een leeftijd om dankbaar voor te zijn waar we ons gezien de huidige omstandigheden nog eens extra bewust van zijn. Dus versierde ik de kamer, haalde ik een Stephanotis om van de geur die we in Spanje mislopen te genieten, vulde ik als kado nog eens twee potten op het balkon en haalde ik de bestelde taart.


He. Zo’n grote taart zonder gasten? 


Twee gasten hadden we. Daan en Tashin die de nieuwe douchecabine kwamen installeren. (Zij aten elk één stuk, onze naaste buren kregen ieder een punt en wij de rest.)
Gisteren sloopte ik de oude uit de badkamer en verwijderde de kitresten zodat de mannen vanmorgen meteen konden beginnen.


Na een uurtje was er een nieuwe afvoer in de vloer gehakt en de douchebak geplaatst. Dat moest een uurtje rusten om cement en kit te laten uitharden. Tja, wat doe jij op je verjaardag?


Zo tegen vieren was de klus geklaard en hebben we een mooie strakke douche, die we trouwens 24 uur niet mogen gebruiken waardoor het ochtendtoilet morgen nog wel plaats moet vinden met een washandje. Maar dan is Rick al niet meer jarig.

Met groeten Ton

10 opmerkingen:

Petra zei

Nou nog maar een keer 🎈gefeliciteerd 🥳 dan en die taart die ziet er toch wel SUPER lekker uit, en fijn nu eindelijk de douche klaar.
Mag je hem alleen nog niet gebruiken 🥴 maar met een beetje geduld komt dat helemaal goed. Neem maar een lekkere borrel vanavond, op Rick z’n verjaardag proost. Groetjes Petra.

Anoniem zei

Hartstikke gefeliciteerd met deze mijlpaal! Rare tijden, maar toch alle beste wensen!

Sjoerd zei

Proficiat voor de jarige, jammer dat alle leuke dingen in het water vallen. Maar het is niet anders.
Namasté, ik groet u

schrijfselsvanmij zei

Hieperdepiep hoera!

Emie zei

Dan nogmaals gefeliciteerd! Rick staat er stralend en jong bij. Veel plezier van de nieuwe douchebak (overmorgen).

Jan uit Perth zei

Van harte, Rick; nog vele jaren samen!

KnutzEls zei

Gefeliciteerd. Gelukwensen mogen altijd in veelvoud. Mooie strakke douche!

dufraing marc zei

Tromgeroffel en trompetgeschal voor de jarige - gefeliciproficiateerd!

miekequilt zei

Gefeliciteerd. 60 is een mooie leeftijd. Geniet maar goed van elkaar. Morgen lekker douchen, heerlijk.

Kitty zei

Hieper de piep hoera nog voo Rick wat een mijlpaal in je leven. veel goeds voor jou en Ton voor het nieuwe jaar. ZAl wel gek zijn voor jullie even niet naae Spanje.