zondag 29 december 2019

Nieuwe ronde

We zijn d’r. 

Na een rustige dag met wat laatste schoonmaak klusjes, een voorspoedige reis en de vrienden die ons ophaalden uit MΓ‘laga kwamen we rond middernacht in De Klompen aan.

Wel even wennen om in een volgeboekt huis aan te komen maar het welkom was warm en de vriend had al een waterlekkage in de tuin verholpen. Wat wil een mens nog meer?

Vanmorgen eerst uitgebreid kletsen en daarna de fameuze ‘lekkerste taart wandeling’.


De zes verschillende taartpunten werden na elke hap doorgegeven en de dochters beaamden dat de naam van de wandeling zijn naam echt eer aandeed.


Waar wij de wandeling normaal gesproken in een uur doen wandelden we er vandaag gezellig kletsend anderhalf uur over.
Op het honk aangekomen was het tijd voor de composthoop. Laten we zeggen dat ie de zesweekse verwaarlozing heeft overleeft maar ook niet meer dan dat. Hij voelde nog steeds wat lauwwarm aan maar de vertering is nog lang niet volledig. Wel rook het heerlijk naar herfstige bosgrond dus echt mislukt is het niet. Maar compost in 30 dagen is niet gelukt.

Wel ga ik zo snel mogelijk een nieuwe hoop opzetten.

Met groeten Ton4 opmerkingen:

Emie zei

Fijn voor jullie om weer op deze stek te zijn,en wat zie je er goed uit, je lijkt wel een fotomodel!

Ton zei

Hoi Emie, Het is heerlijk hier. Tja, wat een hoedje niet kan doen. Met groeten Ton

Petra zei

Warm onthaal dus, en die taart ziet er echt wel heeelll lekker πŸ˜‹ uit zeg. Maar dat wisten jullie al natuurlijk, want het is niet de eerste keer dat jullie daar zitten toch? Ziet eruit als een heel gezellig gezelschap πŸ˜‹. Gaat nog een gedoetje worden die composthoop maar suc6 de aanhouder wint was het niet zo. Rest mij nog jullie een hele fijne jaarwisseling te wensen en voor 2020 veel gezondheid, liefde πŸ’• en geluk πŸ€.wij roepen hier a happy healthy twenty twenty.
Een liefdevolle groet Petra.

Ton zei

Hoi Petra, Zeker een warm onthaal. En die taart is inmiddels werelberoemd bij onze gasten dus vast onderdeel van het programma. De compost is a continuing story. Met groeten Ton