zaterdag 27 juni 2015

Bleekscheten

We hadden een leuke vlucht naar Sunny Spain. Niet zozeer omdat die voorspoedig verliep maar meer omdat een alleraardigste Engelsman me probeerde te versieren. Toen hij mijn telefoonnummer wilde hebben heb ik hem maar aan Rick voorgesteld.

Heerlijk om weer in Los Zuecos te zijn. Lekker een graad of 25, overweldigende geur van de jasmijn en..... net zo stil als in ons tijdelijke Texelse verblijf.

De eerste dag in Spanje is altijd een beetje een landerige. Komt van de jetlag roepen we dan. We rommelen en tutten wat in en rond de woning. Nou, uh, ik rommel en tut wat want Rick kan zonder probleem een paar uur in de stoel over de mediterranee turen.


Zeg? Dit is wel een heel lekker plekje zo in de schaduw van die Doringboom. Zou hier geen terrasje gemaakt kunnen worden?
Ja, dat kan wel maar dat is wel meer een herfstklusje.
Oh.

Ik hoor dan de teleurstelling dus stond ik een half uur later het onkruid weg te hakken, de grond los maken en te egaliseren. Vervolgens nog een stukje kunstgras, stoel d'r op en klaar is Kees.
Daarna de baas geroepen met: het zal je aan niets ontbreken.


Helemaal blij is ie. Maar bleekscheten kunnen niet een hele dag in de zon zitten dus werd er en plekkie in de schaduw opgezocht.


Gisteravond naar Alhourin de la Torre gereden. We hadden met vier vrienden afgesproken die recent naar Andalusië zijn verhuisd. Gezellige avond met enthousiaste, onderhoudende en ondernemende mensen. Later naar Sergio Megías Gastrobar overheerlijke tapas gegeten en als afsluiting nog even over de feria. 

Gezellige drukte 


Maar of deze ponys het leuk vonden, waag ik te betwijfelen.


Nu kan ik de Spaanse cultuur best waarderen maar van Flamenco heb ik na vijf minuten meer dan genoeg. Eén biertje lang zo ongeveer.


En dan op naar huis.

Met groeten Ton


Geen opmerkingen: