zondag 25 september 2011

Op de camera zag het er goed uit

Vandaag op stap met de camera voor het maken van video's nadat ik eerst van alles had doorgelezen en geprobeerd.
Egbert in het water, hollend met een stuk plastic en kauwend op een stok. Ook wat gedeeltes van het park opgenomen, de duinen in de verte- goed ingezoomd- en een laag overkomend vliegtuig, kortom genoeg om te doen.
Thuis gekomen wilde ik alles op de computer zetten maar alleen de foto's werden opgeslagen. De laptop wilde de foto's en de filmpjes opnemen dus dat ging beter. Toen een blogje met een stukje video. Nee, de blog nam keurig de tijd om alles te downloaden maar bij het controleren of de video het deed gaf die de mededeling: Currently not available. Dat schiet niet op. En de informatie over Adobe Flash staat niet op de uitgebreide handleiding van het fototoestel.
Op zo'n moment begin ik mijn geduld te verliezen maar dan zegt Rick: misschien gaat het niet alles zoals je wenst maar ik zie blogs, video's, foto's. Allemaal zaken die ik je niet nadoe.
Nou ja dat relativeert weer een beetje. En het werkt net als een SUDOKU als je er niet uitkomt leg je hem even weg dan zie je later ineens de oplossing.
Morgen nog maar eens proberen.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

yvonne zei

Een wijs lief heb je! Inderdaad, morgen nog eens proberen, en vaak lukt het dan ineens wel. Misschien wel pas overmorgen of zo, maar het komt, zeker weten (sprak zij uit vloekende, zuchtende, wanhopige ervaring..)

Ton zei

Hoi Yvonne,

Ik was gisteravond bij mijn moeder en we spraken over karaktertrekken. Ondanks dat ze dement is wist ze nog wel te vertellen dat ik het geduld van mijn vader geƫrft heb: dus geen.
En ja, Rick weet inmiddels hoe het werkt.

MEt groeten Ton