zaterdag 22 oktober 2011

Bruisend

Meestal is het zo dat mensen er tegenop zien om iets te verkopen of om aan de man te brengen. Het idee dat je aan het leuren bent ontstaat gemakkelijk, zeker als het resultaat tegenvalt wat het 'leuren' gevoel alleen maar versterkt.
Nu de kaarten klaar zijn voor het concert van Nootzaak en de verkoop officieel is gestart is het wel heel prettig dat Rick en ik dit gezamenlijk doen. We maken er een wedstrijdje van en Rick staat voor. ( 29 - 23)

Vanmorgen eerst een gesprek met een mevrouw met hond. Opeens dacht ik "waarom fiets ik die kaartjes er niet even in?"
Heeft u misschien  interesse voor een kerstconcert van een dubbelkwartet dat a capella zingt?
Ja hoor dat vind ik altijd leuk. Geef er maar twee. Mijn man houdt er niet van maar ik ga samen met een vriendin. Vervolgens heb ik de kaartjes gebracht, afgerekend en een beker thee gedronken.
Gisteravond een mailing gedaan naar de vrijwilligers van de VPTZ en vanmorgen kwamen de eerste bestellingen binnen die ik meteen heb verwerkt. Je hebt ze tenslotte pas echt verkocht als het geld binnen is.
De buren waren de hele dag bezig om de planten uit onze tuin te halen en daar tussendoor kwamen er verschillende mensen kaartjes afhalen. Het leek wel een zenuwcentrum.
Rick ging nog even langs een van de buren, verkocht er direct twee en kreeg ook nog een portie tamme kastanjes mee.
Aan het eind van de middag konden we twee kaartjes brengen bij een van de Blair zangers. Een lekker glas wijn en wat hapjes maakten ook deze deal tot een waar genoegen.
Met het aantal verkochte kaarten neemt de druk om een perfect concert te geven evenredig toe.
En we hebben nog 25 kaartjes in huis.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: