dinsdag 16 april 2013

Soms zit het mee......

Wat is er met dat water aan de hand?
Geen idee maar ik krijg geen verbinding met internet.
Nou dat begint lekker.

Een armetierig straaltje warm water kwam er uit de douchekop vandaan. Een beetje behelpen maar beiden konden we ons toch 'schoon en fris' verklaren.

Ik ging daarna op onderzoek uit maar kon eigenlijk niets ontdekken. Via kennissen kwam er meteen een monteur langs. Na een half uurtje was het duidelijk: de boiler zat voor bijna een derde vol met kalk en het verwarmingselement was volledig ingebed.

Gebeld voor de internet aansluiting; de monteur komt maandag.
Kan dat niet eerder want ik ga die dag weer naar Nederland?
Nee.
Ja dat heb je met die Spanjaarden, zei een van de buren.
Dit is anders een Engels bedrijf.
O.

Schoot allemaal niet erg op zo.

Het grind werd daarentegen snel geleverd dus die klus kon gewoon doorgaan. Een traptree ertussen en het kleurverschil is zelfs voor mij dragelijk.


 

Op naar de volgende klus. Omdat we het huis voor 6 personen geschikt willen maken moeten er twee bedden met nachtkastjes en een schuifkast bijkomen voor in de derde slaapkamer.
Dat was snel geregeld en omdat die winkel naast de MacDonalds zit hebben we daar wat gegeten om gratis te internetten. Ach en dan neem je meteen wat patat een cola en een kipburger.

s' Middags was het tijd om HET ZWEMBAD te installeren. Fluitje van een cent en ik was er zeer content mee. Wat kan een mens gelukkig zijn met een zak water en een opblaasstoel van de HEMA.

Het gaat om de ervaring
 
Met de Ipad nog even een rondje foto's maken van alle resultaten en dan gaat het mis. Ik glij uit over een paar waterdruppels. IPad op grond met onderstaand resultaat. Zelfs de duivel kwam uit de hel om te kijken wie er zo stond te vloeken.
Geef jezelf niet zo op je kop, zei Rick na een minuut of tien, koop gewoon een nieuwe. Het is maar een ding hoor.
 


Maar na drie dagen ben ik er nog niet echt overheen en ga over een uurtje eerst maar naar de Appelstore.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Emie zei

Goed advies van Rick, een wijs man. Leuke reportage en hoe blij kan een mens weer worden van warm water? Pas als je iets mist, waardeer je het des te meer, toch?

mich zei

hi Ton...mijn Ipad werkt nog wel maar ging enkele maanden geleden tegen de grond door een windvlaag die een lichte terrasstoel zo omblies...met als resultaat een glasplaat die behoorlijk beschadigd is... ik snap dat 'vloeken'.... maar Rick heeft gelijk...er zijn erger dingen... Trouwens...moei zwembad!