donderdag 11 april 2013

Eige schuld, dikke bult

Stel niet uit tot morgen.......

Ik hoor het mijn moeder zeggen.

Het heeft me behoorlijk wat tijd gekost om bruin grind te vinden in Spanje. Overal zie je wit of grijs grind en dat vind ik niet passen in de campo en het is te fel aan mijn ogen in de zon. Ik ben een gevoelig type.

In november ben ik begonnen met het leeghalen van een stuk tuin om daar een nieuw terras te maken. 
In december zou ik het grind er in storten maar toen kwam het er niet van. Met andere woorden: geen zin. In februari dan maar.
In februari waren er toch teveel andere dingen die de aandacht opeisten dus bleef het terras nog akelig veel op een armetierig vervuild stukje grond lijken.

Deze week komt er een fotograaf nieuwe foto's van het huis maken. Dus moet het terras echt gedaan worden. Vanmorgen direct naar de grindboer om van dat mooie bruine grind te bestellen.
"Sorry maar dat wordt niet meer geleverd. De fabriek die dat maakt is failliet. Maar we hebben nog wel grijs of wit grind".
Gronddoek genoeg

Eigenschuld dikke bult maar samen met een niet werkend internet en een boiler die geen heet water meer geeft kostte het me moeite om niet uiterst sacherijnig te worden. Gelukkig was er niemand om tegen aan te mopperen en scheen de zon.

Inmiddels ligt er anderhalf kuub grind op de goede plek.


Met groeten Ton




2 opmerkingen:

Mich zei

Grijs...??

Aart zei

Wij kopen het hier per ton Ton. En bruin kennen we niet. Wel roodachtig. En daar is hier genoeg van. Maar ja, het is wel een beetje ver voor transport naar jullie.