woensdag 2 mei 2012

Vasthouden

"Probeer dát gevoel vast te houden" werd vaak gezegd tijdens de Landmark trainingen.
Als je jezelf sterk of blij voelt, lukken de dingen die je doet meestal wel en zelfs als dat niet zo is, is het minder vervelend.

Dus het goede gevoel van gisteren bij het opstaan opgeroepen en aan de slag gegaan met het kippenhok. Ik ben geen timmerman maar wil wel een mooi nachthok in elkaar zetten. Niet te moeilijk van constructie en makkelijk om schoon te maken.
Dus maak ik het van plaatmateriaal zodat er zo weinig mogelijk naden in het hok komen waar eventueel luizen in kunnen gaan zitten. Ja, ja, alles op internet te vinden.
Maar ik kreeg de platen niet in mijn autootje. "U kunt onze aanhanger lenen hoor" bood het meisje van Karwei me nog aan. Maar ik heb geen trekhaak. "Als je een touwtje hebt bind ik ze wel op het dak" zei ik. Zonder problemen thuis gekomen. Had wel bekijks in de dorpsstraat 'ons dorp'.

De hele dag lekker geknutseld. De vloerplaat is verstevigd en drie zijkanten zijn klaar, inclusief een opening voor de kippen en een deurtje voor mezelf. Niet om te slapen maar om het hok schoon te maken en de eieren te rapen.
Morgen verder.



En als bonus zag ik vandaag dan toch eindelijk de eerst tuinbonen verschijnen.


Met groeten Ton

1 opmerking:

Aart zei

Lekker bezig Ton. Je wordt een echte "keuterboer".
Groetjes uit Barbarroja