maandag 9 april 2012

Opladen

Wat doe je toch lang met die batterij he? zei Rick vanmiddag toen hij zijn Ipad oppakte. Dit is pas de tweede keer dat ik hem ga opladen.

Dat ik die van mij bijna elk dag oplaad durfde ik bijna niet te zeggen. Maar ik gebruik hem dan inmiddels ook voor heel veel zaken.
Ik heb een stapel Moestuin tijdschriften gekregen en terwijl ik die lees tik ik meteen de interessantste tips in een notitie op mijn Pad. Niks geen papiertjes of eerst een computer opstarten en ook niet later eerst weer opzoeken en dan afdrukken. Alles gewoon direct met de Pad
De planttijden en de soorten staan in een andere notitie.
Als we in April in Spanje zijn, gaan we kennissen opzoeken in de buurt van Fuengirola. Natuurlijk kregen we een adres toegestuurd waar we moeten zijn maar waar is dat? Volgens mij moet je even vragen of ze een routebeschrijving sturen, zei Rick.
Maar ik dacht opeens "er zit toch iets met kaarten op de Pad? En ja hoor slechts het adres intypen en de hele route ( vanaf huidige locatie ) wordt getoond. En met een beetje inzoomen lekker alle informatie bij elke afslag. Helemaal gelukkig word ik ervan.
En de Itunes zijn inmiddels ook ontdekt. Rick kreeg voor zijn verjaardag een tegoed en is daar gisteren (met mijn hulp, jawel) aan begonnen. Dus hebben we naar de film Nova Zembla gekeken, leuk maar geen hoogstandje en vandaag wordt het Gooise vrouwen.
En, wellicht, met wat extra opladen, hebben we dan toch weer een soort  van tv in huis.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: