zaterdag 17 maart 2012

Ze zijn er

Het begon eigenlijk al eergisteren. Ik belde met KPN om een kastje voor draadlooosinternet.
Ik kon de Experiabox gratis krijgen en die zou vrijdagavond thuis bezorgd kunnen worden. Dat leek wel heel voorspoedig te gaan. Maar inderdaad werd het apparaat keurig op tijd bezorgd en het kostte me niets.
Vanmiddag kwam de buurman (niet die van 77) de aansluiting in orde maken. Na een uurtje was dit geregeld en konden we op pad voor de pads.

Om drie uur in de I shop en binnen 20 minuten stonden we weer buiten met twee pads en beschermhoezen.
Natuurlijk hadden we ook weer hulp nodig met het aanmelden maar dat was snel voor elkaar.
De borrel die we de buurman en zijn vrouw daarna aanboden nam meer tijd in beslag maar was wel heel gezellig. Ook al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet kon wachtten om met het nieuwe speeltje aan de slag te kunnen gaan.
Dit is het eerste schrijfsel op het nieuwe apparaat ( wel even nabewerkt op de oude computer ivm het het niet kunnen vinden van een spellingscontrole)
Ik kan niet anders zeggen dat het zeer eenvoudig in het gebruik is want zelfs ik kan er meteen mee aan de slag.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Monique zei

Kijk uit hoor, die dingen zijn ongeloofelijk verslavend!!

Ton zei

Hoi Monique,

Je hebt beslist gelijk maar gisteren, na een uur of twee was ik er wel zat van. Bij alles nadenken en opnieuw uitvinden. Maar wat lekker snel en handig. Ik heb alleen nog maar een blogje ermee geschreven en ga zodadelijk foto's maken en de agenda instaleren. Ik laat het buiten gewoon lekker regenen en hou mezelf bezig.

Met groeten Ton