woensdag 8 februari 2012

Overloper

Ook al draaiden de motoren op volle toeren, we stonden nog steeds stil op de Polderbaan. Ineens zag ik dat de stewardessen hoofdkussentjes van achter uit het vliegtuig haalden en op de grond voor de cockpit gooiden.
Het duurdetoen nog maar even voordat de motoren langzamer gingen draaien en we de stem van de piloot hoorden. Dames en heren we hebben een probleem met een overlopend toilet en het water loop inmiddels de cockpit in en omdat ik geen natte voeten wil krijgen gaan we daarom terug naar de luchthaven.
Drie uur later gingen we met een ander vliegtuig naar Malaga.
Schouderklopje voor mezelf: Ik bleef er lekker rustig onder. Ik heb heerlijk liggen slapen en tijdens de vlucht naar de film gekeken. Werd het op die manier toch nog een plezierige en snelle overtocht.

Het enige minpuntje van de dag was dat ik een fiat Panda kreeg als huurauto en die heeft een kleine laadruimte. Op het ogenblik wordt er als een gek gesnoeid in Spanje en ik ben dan ook helemaal gelukkig met Yuccastammen en Euphorbiastekken. Omdat ik graag meer wil ga ik morgen nog een ritje maken.
De tuin moet tenslotte toch vol.

Met groeten Ton

3 opmerkingen:

Remco zei

Hihi, extra stekken.....? Wij hebben nog wel wat ruimte! X

Aart zei

Hola Ton,
We hebben nog wel een stuk of 20 Yucca stekken voor je hoor. Tot 2 uur zijn we morgenmiddag thuis, dussee...

Marion zei

Volgens mij kun je de achterbank van een Panda neerklappen, dan heb je meer ruimte dan in een Smart. Er is weer een poging tot inbraak geweest bij Peter en Willy. Egbert vermaakt zich prima, heerlijk spelen in de sneeuw.