woensdag 21 september 2011

ta taaa tatatetaaa, ta taa tatatetaaa

Het is wel afkicken na een paar dagen Spanje.
Hond uitlaten: in de regen. Naar de supermarkt: door de regen. Om 17.00 uur het NRC lezen met het licht aan. Zelf koken. Het is een tijd geleden dat ik moeite had om weer thuis te zijn.
Ik moest dan ook alles uit de kast halen om niet depressief te worden. (ik ben wel een dramaqueen)
Alle foto's bekeken, een nieuwe screensaver van Casa Los Zuecos geïnstalleerd, onze gaste gebeld om even na te praten en heerlijk zitten dagdromen wat te gaan doen met onze nieuwe stuk grond.
Er staan ongeveer 50 olijfbomen op van een jaar of 60.
Gaan we daar een terras maken om in de schaduw te zitten? Moeten we de bancales restaureren? ( deze zijn voor een deel volgestort met aarde toen de vorige eigenaar een bouwkavel heeft laten graven) Willen we alsnog een zwembad? Mijn eerste reactie daarop is nee, maar een zwemvijver met vissen zie ik wel zitten. Al  plannen makend zit ik in gedachten in Spanje en na een uurtje kan ik er weer helemaal tegen en is het eigenlijk allemaal weer goed in Nederland. Om 14.00 uur stap ik zonder probleem op de fiets voor een uurtje zangles in Alkmaar: door de regen.
Zingend.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

yvonne zei

Het is vaak moeilijk om die overstap van daar naar hier te maken. Een van de redenen waarom wij eigenlijk liever met de auto gaan, dan gaat het wat geleidelijker.
Maar gelukkig: je hebt al weer gezongen, je bent weer thuis!

Ton zei

Hoi Yvonne,

Ik denk wel dat je gelijk hebt door te zeggen dat met de auto je er weer aanwent om naar huis te gaan maar we gaan meestal maar 5 dagen. En ik moet niet zeuren, het is tenslotte een, zeer, luxe probleem.
Ook is het zo dat, zo gauw we hier zijn Los Zuecos een beetje 'de ver van ons bed show'is. Je moet tenslotte 'in het heden'leven en dat is nu hier. De zon schijnt, ik heb de tuin een beetje bijgewerkt en ik ga vanmiddag naar mijn moeder.
bedankt voor je reaktie.

Met groeten Ton