donderdag 28 juli 2011

To do

Laats las ik dat als je een 'to do' lijstje maakt er na een week al dingen geschrapt kunnen worden omdat die achterhaald zijn.

Vanwege mijn knie operatie kon het sportschool abonnement een maand stopgezet worden. Maar 1 augustus ga ik weer voor het eerst spinnen. Nu moet ik op die dag met de hond naar de dierenarts, precies tijdens de spinning.
Rick heeft een afspraak gemaakt met een consultant van een bemiddelingsbureau maar komt nu in de knel met het aantal uren dat hij werkt.
Als we naar Spanje gaan, gaat de hond altijd naar de buren. Maar de volgende vakantie zijn de buren gelijktijdig weg. Dus hebben we Egbert ergens anders ondergebracht. Komt de buurvrouw vorige week vertellen dat hun reis niet doorgaat en dat ze op Egbert willen passen. Nu heb ik liever dat de hond bij hen is maar hoe vertel ik dat aan de andere oppassers?

En wat gebeurt er vandaag?
De dierenarts belde op om de afspraak naar dinsdag te verzetten.
De consultant belde Rick om de afspraak een maand uit te stellen en de andere oppassers spraken me aan om te zeggen dat er een probleem was en ze Egbert niet kunnen opvangen.
En het was ook nog zonnig vandaag.

Met groeten Ton

Geen opmerkingen: