zaterdag 14 mei 2011

Toeval

Ik lees verschillende weblogs die te maken hebben met Spanje. Spanjewensen van Anne en Alexander is er een van. Anne schreef donderdag over het programma zoek je droomhuis. Daarin zag je twee koppels die in Spanje zoeken naar een Bed en Breakfast. Een toeval was dat Anne en Alexander een van de getoonde B&Bs enkele jaren geleden wilden kopen, maar daar vanaf zagen daar hij wel heel afgelegen was. Omdat wij geen tv kijken gaan deze programma's aan ons voorbij, maar de door Anne geplaatste foto van de betreffende B&B met paarse muur gaf een indruk van het gebouw.
Donderdagavond gingen we naar het koor Blair en ontmoetten daar voor de eerste maal de vaste dirigent. We merkten aan de grapjes die er gemaakt werden dat hij op tv te zien was geweest en dat het  met Spanje had te maken. Onze interesse was gewekt. Maar toen er werd gesproken over een B&B met een soort roze, aubergine kleur viel voor mij het kwartje. Dit moest de B&B zijn waar Anne over vertelde in haar blog en ja hoor wat bleek: toevallig was de dirigent een van de mensen in het programma.

Met groeten Ton

2 opmerkingen:

Anne zei

Ja, grappig hè? We hebben er echt over gedacht hoor.
Nu zijn we blij dat we niets overhaast hebben en zijn er wel achter dat we, net als jullie liever in twee landen willen wonen. Best of both worlds, toch?

Ton zei

Hoi Anne,

Bedankt voor de reaktie.

Uiteindelijk weet je nooit of iets de goede beslissing is geweest. Wie weet wat voor prachtige succesvolle B&B jullie er van gemaakt hadden. Jullie lijken me nogal gedegen in het opzetten van Dos Cortados, dus datzelfde zouden jullie ook met die B&B gedaan hebben.
Wij beschouwen onszelf als zeer bevoorrecht om The best of both worlds te hebben.
Met vriendelijke groeten Ton